Έκλεψαν δύο τόνους ελιές


Οι αστυνομικές αρχές της Χαλκιδικής δείχνουν τον «δρόμο», αφού συνέλαβαν έξι άτομα,για κλοπή ελαιοκάρπου από αγροτεμάχιο. Σε βάρος των έξι – πρόκειται για δύο Έλληνες, τρεις Αλβανούς κι έναν Βούλγαρο, ηλικίας από 21 έως 56 ετών- σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Οι συλληφθέντες μπήκαν παράνομα σε αγροτεμάχιο ιδιοκτησίας 26χρονου μάζευαν ελιές από έξι δέντρα, με τη χρήση γεωργικού μηχανήματος.

Στο μεταξύ, την προηγούμενη ημέρα είχαν αρπάξει από διπλανό αγροτεμάχιο, και πάλι ιδιοκτησίας του 26χρονου, καρπούς από 47 ελαιόδεντρα, τα οποία στη συνέχεια παρέδωσαν σε ελαιοτριβείο της περιοχής με σκοπό το παράνομο οικονομικό όφελος.

Από την περαιτέρω έρευνα, διαπιστώθηκε ότι οι δύο ημεδαποί το τελευταίο διάστημα διέπραξαν ακόμη δύο κλοπές καρπών ελιάς και ξυλείας, από αγροτεμάχια σε περιοχή της Σιθωνίας.

Η προανάκριση από τους αστυνομικούς έδειξε ότι οι δύο από τους έξι την τελευταία εβδομάδα παρέδωσαν σε ελαιοτριβείο συνολικά 2 τόνους και 39 κιλά καρπών ελιάς, αποκομίζοντας παράνομο οικονομικό όφελος.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής.

(Πηγη ΑΜΠΕ)

Κοινοποίηση σε :
Προηγούμενο άρθρο 1ος Πανελλήνιος Αγώνας Trial
Επόμενο άρθρο ΩΜΕΓΑ: κυκλοφόρησαν promo video