Έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Μορφωτικός Αθλητικός Όμιλος «ΚΟΡΟΙΒΟΣ»


Σε μια πολύ όμορφη και ζεστή εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στην κλειστή αίθουσα των αθλητικών εγκαταστάσεων του Megara Sports Club (Βυζαντίου 35), ο Μορφωτικός Αθλητικός Όμιλος «ΚΟΡΟΙΒΟΣ» έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του μοιράζοντας πολλά δώρα στους πολυπληθείς αθλητές και αθλήτριες του Συλλόγου!

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος κ. Γρηγόρης Σταμούλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτ. Αττικής κ. Γιάννης Βασιλείου και η Πρόεδρος του ΝΠΔΔ «ΗΡΟΔΩΡΟΣ» κ. Γιάννα Ρήγα όπου ευχήθηκαν στους μικρούς αθλητές/αθλήτριες, στο γυναικείο τμήμα του Συλλόγου μας, καθώς και στο Διοικητικό Συμβούλιο καλή αγωνιστική χρονιά χωρίς τραυματισμούς και πολλές επιτυχίες.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και η γυναικεία ομάδα Βόλεϊ του Γ.Σ. Απόλλωνα Σμύρνης που αγωνίζεται στο Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Παλαιμάχων του Βύζαντα κ. Ιερόθεος Μαργέτης και το μέλος του Δ.Σ του Βύζαντα κ. Θωμάς Βαλτάς.

Ο Σύλλογος τίμησε με την απονομή αναμνηστικών πλακετών τους χορηγούς του και πιο συγκεκριμένα τους: 

  • Κύριο Αθανάσιο Μαρτίνο
  • Οικογένεια Φ. Παπαμιχάλη
  • Οικογένεια Ι. Ζάλη
  • Κύριο Χρήστο Σακκά

Δωροθέτες της εκδήλωσης ήταν ο Μορφωτικός Αθλητικός Όμιλος «ΚΟΡΟΙΒΟΣ» και η οικογένεια Φ. Παπαμιχάλη την οποία ο Μορφωτικός Αθλητικός Όμιλος «ΚΟΡΟΙΒΟΣ» ευχαριστεί ιδιαίτερα.

Κοινοποίηση σε :
Προηγούμενο άρθρο Διαγωνισμός ανακύκλωσης στα σχολεία του Δήμου Μεγαρέων από 1η Φεβρουαρίου έως 31 Μαϊου 2018
Επόμενο άρθρο Το πρωτοσέλιδο της Άποψης 15/2/2018