Βαθμολογική ανάσα για την Νέα Πέραμο


Με δυο γκολ μόλις στο πρώτο εξάλεπτο του αγώνα και ένα ακόμη στο δεύτερο ημίχρονο, η Νέα Πέραμος  «καθάρισε» τον κρίσιμο –από βαθμολογικής πλευράς – αγώνα με τον Αστέρα Μαγούλας.

Οι «Νέοπεραμιώτες», ευτύχισαν να προηγηθούν με γκολ «απ’ τα αποδυτήρια» των  Καμπόλη και Γαλανού, στο 3′ και 6′ λεπτό αντίστοιχα του πρώτου ημιχρόνου. Οι φιλοξενούμενοι μετά το αρχικό σοκ των δυο γρήγορων τερμάτων, προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά η καλά οργανωμένη άμυνα των γηπεδούχων, απεσόβησε τις όποιες υποψίες ευκαιριών πήγαν να δημιουργηθούν.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Δραγάσης στο 57’ λεπτό τριπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων, δίνοντας έτσι διαδικαστικό χαρακτήρα στο ματς,  μέχρι το τελευταίο σφύριγμα  του διαιτητή Χρόνη.

Διαιτητής: ΧΡΟΝΗΣ Γ.

Βοηθοί: ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ Ε. – ΗΛΙΑΣ Χ.

Παρατηρητής Αγώνα: ΝΤΖΕΛΕΠΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Νέα Πέραμος: Τραικος, Τσολιάκος (76’ Χωραβάτης), Χριστοδουλίδης, Γεωργιάδης, Γαλανός, Καλαϊτζίδης, Κουσίδης, Σαχόλι, Σεβαστής (70’ Αγάθης), Τζελάι (57’ Δραγάσης), Καμπόλης (73΄Λουκίδης).

Αστέρας Μαγουλάς: Στεφανίδης, Κικίδης (55΄Κορωναίος), Τζανετής, Βάσης Χ. (73’ Παλιγγίνης), Τσατίδης (63΄Παλιγγίνης Α.), Θεοδωρόπουλος, Βάσης Η., Κρούτη, Τσιανάκας, Γεωργιάδης, Μεϊμαρίδης.

Κοινοποίηση σε :
Προηγούμενο άρθρο «Αφρός & Φυσαλλίδες 2018»
Επόμενο άρθρο Με γκολ στις καθυστερήσεις ο ΜΙΜΑΣ πήρε το ντέρμπι