Βυζάντειο Ωδείο Μεγάρων: Απονεμήθηκε το «Πτυχίο Αρμονίας» στην Βασιλική Οικονόμου


Την Πέμπτη 1η Μαρτίου 2018, πραγματοποιήθηκε η απονομή Πτυχίου στην  σπουδάστρια του “Βυζάντειου Ωδείου” του Δήμου Μεγαρέων Βασιλική Οικονομοπούλου.

Η Βασιλική Οικονομοπούλου, παρακολούθησε μαθήματα  στη Σχολή Ανωτέρων Θεωρητικών και απέκτησε το Πτυχίο Αρμονίας ενώ συνεχίζει τις σπουδές της για να αποκτήσει και το «Πτυχίο Αντίστοιξης». Στην τελετή απονομής πτυχίων, ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης, με αφορμή την βράβευση της νεαρής σπουδάστριας δήλωσε:

« Στο “Βυζάντειο Ωδείο” του Δήμου Μεγαρέων, επιτελείται ένα σπουδαίο εκπαιδευτικό έργο  το οποίο οφείλω να το επαινέσω και δημόσια. Θερμά κι εγκάρδια συγχαρητήρια σε όλους. Η Διοίκηση της ΔΗΚΕΔΗΜΕ κι εγώ προσωπικά  επιδεικνύουμε ειδικό και ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το “Βυζάντειο Ωδείο”,  το οποίο παρέχει υψηλή κατάρτιση στους σπουδαστές του, οι οποίοι επιθυμούν το χόμπι τους να το κάνουν επάγγελμα και είναι αναγνωρισμένο μουσικό εκπαιδευτικό ίδρυμα, από το Υπουργείο πολιτισμού και Αθλητισμού.

Συγχαίρω την Βασιλική Οικονομοπούλου για το Πτυχίο Αρμονίας και της εύχομαι καλή συνέχεια στις σπουδές της, στην επαγγελματική της καριέρα και στη ζωή της, να είναι καλότυχη και οι γονείς της να την καμαρώσουν όπως επιθυμούν.»

Στην τελετή παραβρέθηκαν η Καθηγήτριά της Βασιλικη Οικονομοπούλου κ. Παρασκευή Μπράβου, ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΗΜΕ κ. Σπύρος Κορώσης και ο Διευθυντής του “Βυζάντειου Ωδείου” του Δήμου Μεγαρέων κ. Σπύρος Μπερδελής.

 

 

 

Κοινοποίηση σε :
Προηγούμενο άρθρο Βραβεία Όσκαρ: Σάρωσε η ταινία του Γκιγιέρμο ντελ Τόρο "Η Μορφή του νερού"
Επόμενο άρθρο 3 λανθασμένες συνήθειες στο styling και στο λούσιμο που θα πρέπει να αναθεωρήσεις