Γιώργος Μπερδελής: Συγχαρητήρια στην ομάδα της Ν.Ε.Μ.


Είναι σημαντικό για όλους όσους έχουν πιστέψει και έχουν θέσει έναν στόχο,να βλέπουν μετά από αρκετούς μήνες  αυτός να επιτυγχάνεται.

Αναφέρομαι στην ομάδα μπάσκετ της Ν.Ε.Μ., που μετά το τέλος ενός μαραθωνίου 26 αγωνιστικών  στέφθηκε πρωταθλήτρια της Α’ ΕΣΚΑΝΑ και από τη νέα μπασκετική χρονιά θα αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική κατηγορία.  

Η οικογένεια της ΝΕΜ από την Κυριακή πανηγυρίζει!

Μαζί της πανηγυρίζουν οι δημότες των Μεγάρων και της Νέας Περάμου, όλοι οι φίλαθλοι δηλαδή, τους οποίους φέτος  η ομάδα της Ν.Ε.Μ. κατάφερε να τους «κερδίσει» έχοντάς τους ένθερμους υποστηρικτές τόσο στα εντός έδρας, όσο και στα εκτός έδρας παιχνίδια της.  

Όλοι μαζί, ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ, ΔΥΟ ΠΟΛΕΙΣ, πανηγυρίζουμε για την μεγάλη επιτυχία της ομάδας μπάσκετ της Ν.Ε.Μ., που συμπληρώνοντας φέτος 44 χρόνια «ζωής» στο αθλητικό γίγνεσθαι μας κάνει όλους υπερήφανους, καθώς  είναι η πρώτη ομάδα μπάσκετ του Δήμου μας που συμμετέχει σε εθνική κατηγορία.

Με αφορμή την κατάκτηση του πρωταθλήματος, θέλω να συγχαρώ αρχικά όλους τους παίκτες της ομάδας που ήταν οι πρωταγωνιστές της ανόδου.

Επίσης συγχαίρω τον προπονητή κ. Γιώργο Μάνταλο και τους βοηθούς του κ.κ. Τάκη Υφαντή και Φάνη Κορώση, αλλά και σύσσωμο το Δ.Σ. της ομάδας όπου με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Θανάση Ζάλη στήριξαν σε όλα τα επίπεδα την ομάδα.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης σε όλους τους χορηγούς, (από τους μεγαλύτερους έως και τους μικρότερους), που στήριξαν οικονομικά την όλη προσπάθεια, πιστεύοντας πως αυτή η ομάδα όχι μόνο έχει μέλλον αλλά και βάθος, κάτι που φαίνεται από τις επιτυχίες των τμημάτων υποδομής της και κυρίως με την λειτουργία της Υποδειγματικής Σχολής Καλαθοσφαίρισης.

Αυτή την ομάδα δεν πρέπει να την αφήσουμε μόνη, μένοντας στους πανηγυρισμούς!

Στην Γ’ Εθνική οφείλουμε να στηρίξουμε την ομάδα της Ν.Ε.Μ., με τον τρόπο που ο καθένας μας μπορεί!

Συγχαρητήρια και καλή πορεία στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

 

Γιώργος Μπερδελής

Δημοτικός Σύμβουλος

Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης «ΤΩΡΑ»

Κοινοποίηση σε :
Προηγούμενο άρθρο Ποια είναι η σχέση του καφέ με τις αρρυθμίες;
Επόμενο άρθρο Το πρωτοσέλιδο της Άποψης 26/4/2018