ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΡΩΝ: Ανακοίνωσε έργο ύψους 67.000€ για την επισκευή και συντήρηση Σχολικών κτηρίων


Κονδύλι ύψους 67.000 ευρώ, θα διαθέσει ο Δήμος Μεγάρων, για την επισκευή και συντήρηση των Σχολικών κτηρίων σε Μέγαρα και Νέα Πέραμο. Οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου, έχουν ήδη συντάξει τη σχετική μελέτη και το έργο – όπως ανακοινώθηκε –  θα εκτελεστεί με δημοπρασία.

Με την υλοποίηση του έργου, αναμένετε να δοθεί λύση στα κτιριακά προβλήματα που υπάρχουν σε αρκετά  σχολικά συγκροτήματα του Δήμου Μεγάρων.

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης δήλωσε σχετικά:

«Έχουμε ιδιαίτερη ευαισθησία στα ζητήματα, που αφορούν στον τομέα της Παιδείας και συνεχώς φροντίζουμε έτσι ώστε η εκπαίδευση των μαθητών σε όλα τα Σχολεία του Δήμου να γίνεται κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να μην  υπάρχουν προβλήματα στην λειτουργία αυτών. Επίσης φροντίζουμε, ώστε όλες ει δυνατόν οι κτιριακές εγκαταστάσεις να επισκευάζονται και συντηρούνται κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο, να ανακαινίζονται και να ευπρεπίζονται εσωτερικά και εξωτερικά, για να γίνεται η χρήση αυτών από μαθητές, μαθήτριες και εκπαιδευτικούς, πιο άνετη και πιο ευχάριστη.

Οι υπηρεσίες του Δήμου προέβησαν στην καταγραφή των σχετικών προβλημάτων και συνέταξαν σχετική μελέτη βάσει της οποίας θα γίνουν οι επισκευές στα κτίρια των Σχολείων, από εργολάβο, που θα προκύψει κατόπιν διαγωνισμού.»

 

Κοινοποίηση σε :
Προηγούμενο άρθρο Πέταξε το πρώτο επιβατικό drone (vid.)
Επόμενο άρθρο Γάλα και λάδι καρύδας: Πολύτιμο γυναικείο ...μυστικό