Στάδιο Μεγάρων: Η συντήρηση του χλοοτάπητα εξελίχτηκε σε πονοκέφαλο


Ως γνωστόν, ο χλοοτάπητας του δημοτικού σταδίου Μεγάρων, εδώ και καιρό παρουσίαζε αρκετά προβλήματα σε σημεία του αγωνιστικού χώρου. Μεγάλα η και μικρότερα κομμάτια του χλοοτάπητα, είχαν «αδυνατίσει» από τη συνεχή χρήση, με αποτέλεσμα το χορτάρι σε κάποια σημεία να έχει ξεραθεί, ενώ σε κάποια άλλα να έχει αραίωση επικίνδυνα.

Οι υπεύθυνοι του σταδίου Μεγάρων – στα πλαίσια των περιοδικών συντηρήσεων – αποφάσισαν να ενισχύσουν τον χλοοτάπητα του αγωνιστικού χώρου, με ένα μείγμα χώματος και λιπάσματος (συνήθης πρακτική συντήρησης), έτσι ώστε το ασθενικό χορτάρι να ξαναδυναμώσει και να γίνει καταλληλότερο για τους ποδοσφαιρικούς αγώνες των τοπικών ομάδων.

Ως εδώ όλα καλά. Όταν όμως η προσθήκη του ενισχυτικού μείγματος ολοκληρώθηκε, έκπληκτοι οι αρμόδιοι του σταδίου Μεγάρων (Ν.Π.Δ.Δ. ΗΡΟΔΩΡΟΣ), διαπίστωσαν ότι αντί ειδικού για χλοοτάπητες καθαρού χώματος, το μείγμα χώματος και λιπάσματος που έπεσε στα σημεία που ήθελαν ενίσχυση, ήταν εντελώς ακατάλληλο, γεμάτο πέτρες και πλαστικά σκουπίδια.

Αποτέλεσμα αυτού, ήταν για δυο σχεδόν ημέρες, εργάτες του δήμου να προσπαθούν με ειδικές τσουγκράνες, να κοσκινίσουν και να καθαρίσουν το πρόσθετο χώμα, από τις πέτρες και τα σκουπίδια.

Τελικά, το «ακάθαρτο» χώμα σχεδόν καθάρισε, αφήνοντας όμως πίσω του εμφανή τα σημάδια της «εξειδικευμένης συντήρησης» στο χλοοτάπητα του σταδίου και σε εμάς την απορία: Εάν δεν είχαν ενημερωθεί άμεσα οι αρμόδιοι του ΗΡΟΔΩΡΟΥ, τότε τι θα γίνονταν;

Κοινοποίηση σε :
Προηγούμενο άρθρο Ρένα Δούρου: «Εδώ και τρία χρόνια αλλάζουμε συστηματικά το πρόσωπο της Αττικής»
Επόμενο άρθρο Τουρκικό πολεμικό εμβόλισε στα Ίμια το σκάφος του λιμενικού "Γαύδος"