Δωρεάν εδαφοβελτιωτικό σε αγρότες από την ΜέγαECO και το Δήμο Μεγάρων


Δελτίο Τύπου: Διάθεση υλικού δωρεάν από το Δήμο Μεγαρέων, για την αποκατάσταση ζημιών σε χωράφια, από τη θεομηνία της 15ης Νοεμβρίου 2017

Η θεομηνία της 15ης Νοεμβρίου 2017, με τα 24 θύματα, που έπληξε τη Δυτική Αττική  και κυρίως την Μάνδρα και τη Νέα Πέραμο άφησε πίσω της έντονα τα σημάδια της καταστροφής..

Οι ζημιές σε επιχειρήσεις και κατοικίες υπήρξαν πολλές και μεγάλες όπως μεγάλη ήταν η ζημία που προξενήθηκε στο λιμάνι της Νέας Περάμου που άλλαξε σχεδόν η εικόνα του θαλάσσιου μετώπου από τα φερτά υλικά.

Σε κάποιες περιοχές των Μεγάρων η μανία των υδάτων προξένησε μεγάλες ζημίες και σε χωράφια, που δίνουν την εικόνα ερημοποίησης.

Εγιναν και γίνονται εργασίες αποκατάστασης των ζημιών από το Δήμο, σε συνεργασία με την Περιφέρεια και ενότητα Δυτικής Αττικής καθώς και την Περιφέρεια Αττικής.

Συγκεκριμένα με πρωτοβουλία του Δημάρχου Μεγαρέων κ. Γρηγόρη Σταμούλη σε συνεννόηση και συνεργασία  με την “ΜέγαECO” και προσωπικά με τον κ. Νίκο Παντελιάδη, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο, εξασφαλίστηκε η δυνατότητα να χορηγηθεί δωρεάν σε όσους χρειάζονται, υλικό εδαφοβελτιωτικό για την αποκατάσταση ζημιών σε χωράφια από τις πλημμύρες.

Όποιος λοιπόν ενδιαφέρεται, μπορεί να απευθύνεται στο Δήμο Μεγαρέων (Γραφείο Δημάρχου Τηλ. 22960 81841) για συνεννόηση,  τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, προκειμένου να του χορηγηθεί δωρεάν, η αναγκαία ποσότητα του συγκεκριμένου υλικού, (εδαφοβελτιωτικό) προκειμένου να αποκαταστήσει τις ζημιές στο κτήμα του.

Κοινοποίηση σε :
Προηγούμενο άρθρο Διέρρευσε η επίσημη λίστα αξιωματούχων του Ολυμπιακού και δεν αναγράφεται το όνομα του Όσκαρ Γκαρθία…
Επόμενο άρθρο Σχολικά Πρωταθλήματα Σκάκι στον Δήμο Μεγάρων