Είναι ελληνικό έχει κατανάλωση 1 ευρώ ανά 100 Km και το παρκάρεις όπου θέλεις…


 

Φορτίζει στην απλή πρίζα «σούκο» μιας κατοικίας, απαιτεί σε ηλεκτρικό φορτίο οσο η λειτουργία μιας ηλεκτρικής σκούπας και η κίνησή του κοστίζει μόλις ένα ευρώ ανά 100 χιλιόμετρα! Κατασκευάζεται στην Κίνα, αλλά η «καρδιά» του χτυπάει με ελληνική τεχνογνωσία. Το «Ecocar», είναι ένα αμιγώς ηλεκτρικό διθέσιο αυτοκίνητο πόλης, με συσσωρευτές (μπαταρίες), ελεγκτές και ηλεκτρικά υποσυστήματα ελληνικής τεχνογνωσίας, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στην ελληνική κι ευρωπαϊκή αγορά το 2018.
Παρότι έκανε το ντεμπούτο του μόλις τον προηγούμενο μήνα, στη διάρκεια της 82ης Διεθνούς ‘Έκθεσης Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τους υπεύθυνους της εταιρίας, έχει ήδη «ανέλπιστο αριθμό παραγγελιών», αλλά και αρκετές πωλήσεις.
«Το Ecocar σίγουρα δεν θα βάλει …φωτιά στην άσφαλτο, αλλά θα κάνεις τη δουλειά σου αξιοπρεπέστατα με αυτό, με χαμηλό κόστος και με φιλικότητα προς το περιβάλλον. Ενώ με μια μικρή εγκατάσταση φωτοβολταϊκών,  μπορεί να γίνει εντελώς μηδενικό το κόστος λειτουργίας του» σημειώνει ο κ. Καζαντζίδης υπεύθυνος της εταιρίας Ecosun.

Κοινοποίηση σε :
Προηγούμενο άρθρο Ομιλία του Ιστορικού και Συγγραφέα Σαράντου Καργάκου
Επόμενο άρθρο Μικτές Ομάδες ΕΠΣΔΑ: Κυριαρχούν οι νεαροί ποδοσφαιριστές Μεγάρων και Νέας Περάμου