Εγκαινιάστηκε το Κέντρο Κοινότητας στα Μέγαρα


Τα εγκαίνια του Κέντρου Κοινότητας στον Δήμο Μεγαρέων, πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί, ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης και ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής κ. Γιάννης Βασιλείου.
Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Μεγαρέων, αποτελεί μία κρίσιμη προνοιακή δομή, στην οποία στεγάζονται όλες οι δομές της κοινωνικής υπηρεσίας του Δήμου Μεγαρέων

  • Παροχή συσσιτίου
  • Κοινωνικό παντοπωλείο
  • Κοινωνικό φαρμακείο

Όπως ανέφεραν ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτ. Αττικής κ. Γιάννη Βασιλείου και η αρμόδια Αντιδήμαρχος κ. Ελένη Ρήγα, το Κέντρο συστάθηκε για την παροχή βοήθειας σε όλες τις ευπαθείς ομάδες.

Λειτουργεί με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής και πρόκειται ένα ακομη λιθαράκι κοινωνικής αλληλεγγύης στο μωσαϊκό των κοινωνικών δράσεων της Περιφέρειας.
Ερωτηθείσα σχετικά η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου υπογράμμισε: «Οικοδομούμε δίκτυο κοινωνικής πρόνοιας για τις πιο ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, χρηματοδοτώντας με 13,3 εκατομμύρια ευρώ, μέσω του ΠΕΠ Αττικής, 55 Κέντρα Κοινότητας». «Δεν σταματάμε εδώ. Συνεχίζουμε στα Μέγαρα, το Περιστέρι, την Καλλιθέα, το Χαλάνδρι, την Πεντέλη, τα Κύθηρα, σε όλη την Αττική».

Κοινοποίηση σε :
Προηγούμενο άρθρο Κόκορας κρασάτος
Επόμενο άρθρο Υποβαθμίζεται η περιοχή μας με τις Ιχθυοκαλλιέργειες