Ερωτικά reality: blind date και swinging στην ελληνική τηλεόραση…


Με δύο ερωτικά reality το κανάλι του ομίλου ΑΝΤ1, το Μακεδονία ΤV, το οποίο αλλάζει όνομα και γίνεται πιο νεανικό, φιλοδοξεί να κερδίσει σημαντικό μέρος της θεαματικότητας.

Το πρώτο θα εκτυλίσσεται στην Μαγιόρκα.

Εκεί οι παίκτες θα πρέπει κατά την παραμονή τους στη βίλα να «συνευρεθούν ερωτικά»  με κάποιον ή κάποια συμπαίκτριά τους!!!
Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων οι «παίκτες» έχουν το δικαίωμα να γίνουν ζευγάρι με κάποιον άλλον παίκτη και να προσπαθήσουν να κρατήσουν το ταίρι τους γιατί αυτός που θα μείνει αζευγάρωτος αποχωρεί από το παιχνίδι.

Το τηλεοπτικό κοινό ψηφίζει το πιο συμβατό ζευγάρι και αυτό με τις λιγότερες ψήφους απειλείται με αποχώρηση.

Τα δικαιώματα του παιχνιδιού τα κατείχε ο AΝΤ1 εδώ και δύο χρόνια αλλά αποφάσισε πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να το υλοποιήσει.

Στο δεύτερο παιχνίδι του έρωτα ‘’γαλλικής προέλευσης’’, με τον τίτλο «The Game of Love»  τέσσερα ζευγάρια βάζουν τον έρωτά τους σε δοκιμασία, με σκοπό να κερδίσουν το έπαθλο του παιχνιδιού. Το ποσό, αναμένεται να αγγίξει τα 50.000 ευρώ!

Τα ζευγάρια θα προσποιούνται ότι… δεν είναι δεσμευμένα και θα βρίσκονται σε κοινό χώρο με αδέσμευτους παίκτες, βάζοντας σε δοκιμασία την σχέση τους.

Βασικά θα είναι κάτι μεταξύ blind date και swinging, με ανταλλαγές συντρόφων!

 

Συμπέρασμα; ακόμα δεν έχουμε φτάσει στο  «πάτο του βαρελιού…» Υπάρχει απ’ ότι φαίνεται,  κ’ άλλο περιθώριο!

(Πηγη Pronews)

Κοινοποίηση σε :
Προηγούμενο άρθρο Η Θεατρική ομάδα «Λίκνο» παρουσιάζει το έργο «γυΝΑΙκες»
Επόμενο άρθρο Καταρρέει καθημερινά το οδικό δίκτυο των Μεγάρων