Μάρθα Γκόλια: Οι εκλογές είχαν έναν και μόνο νικητή


Σχεδόν όλες τις φορές που γίνονται εκλογές για την ανάδειξη νέων σχημάτων στις Τοπικές και Νομαρχιακές Οργανώσεις της παράταξης καθώς και για την εκπροσώπηση τους μέσω των εκλεγμένων Συνέδρων στα επερχόμενα συνέδρια της Νέας Δημοκρατίας, την επόμενη μέρα αναζητούμε τους νικητές ανάμεσα σε αυτούς που εκλέχτηκαν και ψάχνουμε τις επιτυχίες ανάμεσα σε εκείνους που έλαβαν τις περισσότερες ψήφους.

Όμως, οι εκλογές οι οποίες πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 13 Μαΐου  για την ανάδειξη νέων εκπροσώπων ήταν διαφορετικές. Είχαν έναν και μόνο νικητή: τον κόσμο της παράταξης. Και είχαν μία και μόνη επιτυχία: την αθρόα συμμετοχή των πολιτών στην εκλογική διαδικασία, για πρώτη φορά ύστερα από αρκετά χρόνια.
Για τον λόγο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά έναν προς έναν, όλους όσοι έκαναν τον κόπο να έρθουν την Κυριακή και να συμμετάσχουν στην διαδικασία. Δίνουν σε μένα προσωπικά καθώς και σε όλους τους συμμετέχοντες πανελλαδικά, δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε τις προσπάθειες και μας μεταφέρουν την μεγάλη ευθύνη να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις τις δικές τους και των καιρών, καθώς και να μεταφέρουμε την αγωνία τους για τα προβλήματα που κυριεύουν την καθημερινότητα και τον τόπο.

Αγαπητοί  φίλοι:

Σας ζητώ, αυτή την ευκαιρία που δημιουργήσαμε την Κυριακή, να μην επιτρέψουμε να πάει χαμένη. Σας ζητώ να παραμείνετε στην πρώτη γραμμή, να συνεχίσετε να συμμετέχετε στις δράσεις και τις εκδηλώσεις μας, να δίνετε το παρών όταν κι όπου αυτό αναζητείται. Να ζητάτε, να απαιτείτε. Να μας πιέζετε να γινόμαστε καλύτεροι και να εξυπηρετούμε καλύτερα τα «θέλω» σας και τις αγωνίες σας. Να επιβεβαιώνετε καθημερινά το μήνυμα των εκλογών. Πως οι πολίτες είναι εδώ, συμμετέχουν και δεν θα αφήσουν τις τύχες τους στα χέρια κανενός άλλου. Προσωπικά υπόσχομαι να είμαι κοντά σας και να δουλέψω με όλες τις δυνάμεις μου για να εξυπηρετήσω τους συμπολίτες μου, έντιμα και αντικειμενικά.

Γκόλια Ε. Μάρθα
Μέλος ΝΟΔΕ Δυτικής Αττικής

Κοινοποίηση σε :
Προηγούμενο άρθρο Κλ. Βαρέλας: Η λύση για τα αδέσποτα είναι η Dogs’ Voice
Επόμενο άρθρο ΑΣ ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ: Οι δηµοτικοί χώροι άθλησης δεν σας ανήκουν κα Ρήγα