«ΜΑΖΙ με Όραμα»: Προεκλογική συγκέντρωση στη Πάχη


Την Πέμπτη 16 Μαΐου,  ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΜΑΖΙ με Όραμα», κ. Κλεάνθης Βαρέλας, μίλησε σε προεκλογική συγκέντρωση στην Πάχη Μεγάρων.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Μεγαρέων, συναντήθηκε με κατοίκους και  επαγγελματίες της περιοχής στο γνωστό café «Εξάντας» και είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τους βασικούς άξονες του προγράμματος του, ενώ στην συνέχεια ανέπτυξε τις προτάσεις του για την επίλυση των προβλημάτων της Πάχης.

Στην συζήτηση που ακολούθησε, ο κ. Βαρέλας έκανε ιδιαίτερη μνεία στους τομείς της «τουριστικής ανάπτυξης» και της ασφάλειας της περιοχής, λέγοντας χαρακτηριστικά «τουρισμός και σκουπίδια δεν πάνε μαζί» και συνέχισε λέγοντας, «η Πάχη είναι η τουριστική μας Ναυαρχίδα»

Ο κ. Βαρέλας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο πάγιο αίτημα των Παχιωτών για την διάνοιξη περιφερειακού δρόμου της Πάχης, αναφέροντας ότι: «η μελέτη κατασκευής του συγκεκριμένου έργου κόστους 2.000.000 ευρώ, υπάρχει από το 2012 και βρίσκεται ξεχασμένη στα συρτάρια του Δήμου».

Τέλος, ο υποψήφιος Δήμαρχος ζήτησε από τον κόσμο να τον στηρίξει, ώστε όλοι μαζί, να βγάλουν την περιοχή από το τέλμα που έχει περιέλθει τα τελευταία χρόνια.

 

Κοινοποίηση σε :
Προηγούμενο άρθρο «Βούλιαξε» το Puzzle στην ομιλία του Λευτέρη Κοσμόπουλου
Επόμενο άρθρο Κατερίνα Κατσούλη: Ο Δήμος μας μπορεί να γίνει Δήμος – πρότυπο!