Νέα Πέραμος και Άτταλος: Ανακοινώθηκε η συνεργασία μεταξύ των δυο ομάδων


Η ποδοσφαιρική σύμπραξη που προσδοκά να αλλάξει τα δεδομένα της Δυτικής Αττικής!

Νέα Πέραμος και Άτταλος Νέας Περάμου. Δυο ομάδες, που παραδοσιακά τα μεταξύ τους παιχνίδια είχαν τον χαρακτήρα του τοπικού ντέρμπι, με ξεχωριστό πάθος και ένταση, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές κατά το παρελθόν, που αυτή ακριβώς η αγωνιστική ένταση που επικρατούσε μεταξύ των ποδοσφαιριστών και των παραγόντων των δυο συντοπιτισσών ομάδων, ξέφευγε από τα επιτρεπτά όρια.

Κ’ όμως, το όραμα των παραγόντων των δυο ποδοσφαιρικών σωματείων της Νέας Περάμου, για την ανάδειξη του τοπικού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, οδήγησε σε μια συνεργασία που αναμένεται να αλλάξει τις ισορροπίες στην Δυτική Αττική.

Νέα Πέραμος και Άτταλος, από την νέα σεζόν θα είναι επί της ουσίας μια ομάδα!

Τα Δ.Σ των δυο τοπικών ομάδων ενοποιήθηκαν, με στόχο, η ιστορική ομάδα της Νέας Περάμου να ισχυροποιηθεί και να πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα της σεζόν 2018-2019.

Από αυτή την ποδοσφαιρική σύμπραξη, η ομάδα του Άτταλου, θα καλεστεί να παίξει τον ρόλο του ποδοσφαιρικού φυτωρίου για τους νεαρούς αθλητές της περιοχής, με στόχο την μετέπειτα προώθηση αυτών, στην ομάδα της Νέας Περάμου.

Η ποδοσφαιρική αυτή σύμπραξη  μόλις γνωστοποιήθηκε, προκάλεσε ενθουσιασμό και αγκαλιάστηκε με ιδιαίτερη θέρμη από την πλειοψηφία των φιλάθλων της πόλης της Νέας Περάμου, οι οποίοι βλέπουν πλέον, ότι ο ιστορικός σύλλογος βάζει τις βάσεις για κάτι διαφορετικό.

Οι θιασώτες του νέου αυτού αθλητικού σχήματος (Δ.Σ.) είναι οι εξής:

Πρόεδρος: Σεβαστής Γιάννης

Αντιπρόεδρος: Μαρκεσίνης Τάσος

Γενικός Αρχηγός Α’: Σερεμέτης Δημήτρης

Γενικός Αρχηγός Β’: Καμπόλης Γιώργος

Γραμματέας: Γρηγοριάδη Μαρία

Έφορος: Μπαγδάτογλου Κώστας

Υπεύθυνος Ακαδημιών: Μπορμπόκης Γιάννης

Αναπληρωματικά μέλη: Φωτίου Νίκος & Πανδρακλάκης Κώστας

Αγωνιστικά, τις τύχες της ομάδας αναλαμβάνει ο γνωστός και καταξιωμένος προπονητής κ. Αλέκος Σαματιαλης, με προπονητικό team τους:

  • Γεωργιάδη Παναγιώτη (γυμναστής) και
  • Δήμα Παναγιώτη (προπονητής τερματοφυλάκων)

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ήδη έχουν ξεκινήσει οι μεταγραφικές κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας, με σκοπό στις 6 Αυγούστου (ημέρα έναρξης της προετοιμασίας της Νέας Περάμου), ο Αλέκος Σαματιαλης να έχει ολοκληρώσει το ροστερ της ομάδας.

Κοινοποίηση σε :
Προηγούμενο άρθρο Γ. Μαρινάκης: Η χρήσιμη … υποψηφιότητα του κ. Σταμούλη
Επόμενο άρθρο Εντυπωσιακή η γιορτή των Κ.Δ.ΑΠ. του Δήμου Μεγαρέων