Οι VEGAS στο Χριστουγεννιάτικο χωριό του Δήμου Μεγαρέων


Το urban pop μουσικό συγκρότημα Vegas, δίνει αυτή την ώρα, συναυλία στον χώρο του Χριστουγεννιάτικου χωρίου του Δήμου Μεγαρέων.

Το συγκρότημα των VEGAS δημιουργήθηκε το 2009 και αποτελείται από τον ZeRaw, την Κατερίνα Κουκουράκη στα φωνητικά και τον DJ Airth , ενώ έχει να επιδείξει στο ρεπερτόριο του αρκετές σημαντικές επιτυχίες, όπως τα singles με τίτλο «Τους πονάει» και «Ήρθε η Στιγμή».

Το 2010, ήταν στο warm up act της συναυλίας της Rihanna ενώ είχαν επτά υποψηφιότητες σε ισάριθμες κατηγορίες στα βραβεία του Mad Tv. Κέρδισαν το βραβείο του καλύτερου Hip Hop/Urban Videoclip για το τραγούδι «Τους Πονάει».

Το 2011 κυκλοφόρησαν το single «Για σένα» και το 2012 το τρίτο album με τίτλο «The story so far» που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, το κομμάτι «Πιο Ψηλά».

Βραβεύτηκαν ακόμη ως συγκρότημα της χρονιάς στα Mad Video Music Awards 2012 και από το MTV Greece ως «The Best Greek Act».

Το 2013 κυκλοφόρησε το τραγούδι «Ακόμα» ενώ κέρδισαν ακόμη ένα βραβείο ως «Καλλιτέχνης της χρονιάς για την Κύπρο». Στα τέλη του 2013 κυκλοφόρησαν το “Χίλιες Φορές” ενώ έγιναν οι μοναδικοί Έλληνες καλλιτέχνες με δύο βραβεύσεις στα MTV EMA.

Το 2015 κυκλοφόρησαν το άλμπουμ «Υπόσχεση», ενώ το 2017 το κομμάτι «Πιο δυνατά».

Κοινοποίηση σε :
Προηγούμενο άρθρο Πρόγραμμα εκδηλώσεων Χριστουγεννιάτικου χωριού Δήμου Μεγαρέων
Επόμενο άρθρο Το πρωτοσέλιδο της άποψης 27/12/2018