Ολοκληρώνονται την Καθαρά Δευτέρα οι Καρναβαλικές εκδηλώσεις του Δήμου Μεγαρέων


Συνεχίζονται σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει καταρτιστεί οι Καρναβαλικές εκδηλώσεις του Δήμου Μεγαρέων οι οποίες θα ολοκληρωθούν την Καθαρά Δευτέρα με τα Κούλουμα στο Λιμάνι της Νέας Περάμου.

Όπως κάθε χρόνο έτσι κι εφέτος υπάρχει μεγάλη συμμετοχή μαθητών από τα Σχολεία και μελών από τους Λαογραφικούς φορείς των Μεγάρων και της Νέας Περάμου.

Την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 Φεβρουαρίου 2018 θα γίνουν: 

  • Σεμινάριο κατασκευής ΑΕΡΟΣΤΑΤΟΥ στην αίθουσα του Κλειστού Γυμναστηρίου του 1ου Γυμνασίου Μεγάρων το οποίο διοργανώνεται από τα μέλη της Εθελοντικής Ομάδας του Αθλητικού Ομίλου “ΚΟΥΡΟΣ”.
  • Άναμμα Φωτιάς, στην Πλατεία Αγίου Ιωάννου Θεολόγου στο Μελί, με φροντίδες και συμμετοχή των μελών του τοπικού Προοδευτικού & Πολιτιστικού Συλλόγου “Άγιος Ιωάννης Θεολόγος”, Ώρα 19.00.
  • Άναμμα Φωτιάς, στο προαύλιο του 3ου Δημοτικού Σχολείου Μεγάρων, με φροντίδες του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων, ώρα 19.00.

Το   ΣΑΒΒΑΤΟ, 17 Φεβρουαρίου 2018 θα πραγματοποιηθεί:

  • Το κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού στα Μέγαρα, που διοργανώνεται από το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού σε συνεργασία με το 4ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Νέας Περάμου με χώρο εκκίνησης το Δημαρχείο Μεγάρων , Ώρα 10.00

Την  ΚΥΡΙΑΚΗ, 18 Φεβρουαρίου 2018 θα γίνει:

  • Το πέταγμα του ΑΕΡΟΣΤΑΤΟΥ στα Κουρκούρια, στα Μέγαρα με φροντίδες των μελών της Εθελοντικής Ομάδας του Αθλητικού Συλλόγου “ΚΟΥΡΟΣ”, Ωρα 11.00.
  • Παρέλαση Καρναβαλιού στα Μέγαρα και πάρτυ στην Κεντρική Πλατεία των Μεγάρων με φροντίδες της όλης διοργάνωσης από την Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Απασχόλησης, Πολιτισμού και Τουρισμού, (Ώρα εκκίνησης 17.00 από το Δημοτικό Γήπεδο Μεγάρων).

Την  ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ, 19 Φεβρουαρίου 2018 θα γίνουν:

  • Τα ΚΟΥΛΟΥΜΑ στο Λιμάνι της Νέας Περάμου, Ωρα 11.00 που διοργανώνονται με φροντίδες της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Περάμου.

 

 

Κοινοποίηση σε :
Προηγούμενο άρθρο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ Γ. ΜΑΡΙΝΑΚΗ: Το παραμυθένιο αφήγημα της κ. Ρήγα
Επόμενο άρθρο Διαγωνισμός ανακύκλωσης στα σχολεία του Δήμου Μεγαρέων από 1η Φεβρουαρίου έως 31 Μαϊου 2018