Ο Νίκος Τζαφέρης στον ΑΤΤΑΛΟ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ


Την μεταγραφή του 35χρόνου (8-12-1983) Νίκου Τζαφέρη, ανακοίνωσε η διοίκηση του Άτταλου Νέας Περάμου. Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής, αγωνίζεται σαν δεξί μπάκ –χαφ, ξεκίνησε την καριέρα του από τον Πανελευσινιακό, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμα στην Δάφνη Ερυθρών, στον Ακράτητο, στον Ελευσινιακό, στον Άτταλο, στη  Μαγούλα, στον Αία Παραλίας και στον Ηρακλή Ελευσίνας.

Ο Νίκος Τζαφέρης σε δηλώσεις του στο topiko 24.gr ανέφερε: «Μέσα από την καρδιά θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του Ηρακλή Ελευσίνας για αυτό τον υπέροχο 1.5 χρόνο που πέρασα μαζί τους. Επίσης θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου στον Κώστα Μακρή και τον Γιάννη Μέμεζα για την αγάπη που μου έδειξαν τους υπέροχους συμπαίκτες μου και ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο της ομάδας που μου έδειξε την αγάπη του. Τέλος τον φίλο – προπονητή Μιχάλη Κατσάφαρο τον Στέφανο Μπακόπουλο και τον Μπάμπη Χαραλαμπίδη. Εύχομαι στην ομάδα να πάρει το κύπελλο … Καλή συνέχεια».

Κοινοποίηση σε :
Προηγούμενο άρθρο H Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Μεγάρων και ο Πρόεδρος Ιωάννης Κολάτας ευχαριστούν την ΠΑΕ ΑΕΚ
Επόμενο άρθρο Συνδυασμός Γ. Μαρινάκη: Ας πράξει η κ. Ρήγα αυτά που πράξαμε εμείς και μετά συζητάμε