Παλιό Δημοτικό σχολείο Μελιού


Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 27 Φεβρουαρίου 2018, ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΤΩΡΑ» κ. Γ. Μπερδελής, με προ ημερησίας ερώτηση που κατέθεσε στο Δημοτικό Συμβούλιο, ανέδειξε την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, το παλιό Δημοτικό Σχολείο της συνοικίας Μελί Μεγάρων.

Όπως ανέφερε ο κ. Μπερδελής, οι εσωτερικοί χώροι του σχολείου έχουν υποστεί βανδαλισμούς και είναι πλήρως κατεστραμμένοι, τονίζοντας ότι η κατάσταση που επικρατεί είναι επικίνδυνη για την δημόσια υγεία. Τέλος αποκάλυψε  ότι το σχολείο έχει γίνει έρμαιο τοξικομανών, ζητώντας από την διοίκηση να αναλάβει δράση για τον καθαρισμό, την αποκατάσταση και την φύλαξη του χώρου που ανήκει στο Δήμο. Στη συνέχεια, ο κ. Μπερδελής, απευθυνόμενος στους δυο πρώην αντιδημάρχους κύριους Ι. Πολυχρόνη και Κ. Καράμπελα, (οι οποίοι ως γνωστόν κατάγονται από την συνοικία του Μελιού), τους απεύθυνε ερώτημα σχετικά με το κατά ποσό είναι ικανοποιημένοι, από την σημερινή εικόνα του σχολείου.

Παίρνοντας τον λόγο ο κ. Πολυχρόνης,  ανέφερε ότι επί των ημερών τους (εννοώντας το χρονικό διάστημα που υπήρξε αντιδήμαρχος τόσο αυτός, όσο και ο κ. Κώστας Καράμπελας), ο χώρος ήταν καθαρός και γενικά βρίσκονταν σε καλή κατάσταση, ενώ υπενθύμισε ότι είχαν γίνει και οι απαραίτητες ενέργειες ώστε ο χώρος να αξιοποιηθεί (μεταφορά αστυνομικών τιμημάτων), ενέργειες που «σαμποταρίστηκαν» από συγκεκριμένους αιρετούς όπως άφησε να εννοηθεί!

Τέλος όπως αποκάλυψε ο Δήμαρχος κ. Γρηγόρης Σταμουλης, αλλά και ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΗΜΕ κ. Σπύρος Κορώσης, ο χώρος του παλιού δημοτικού σχολείου του Μελιού, έχει παραχωρηθεί στην ΔΗΚΕΔΗΜΕ και θα στεγάσει τον νέο βρεφικό σταθμό Μεγάρων σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Κοινοποίηση σε :
Προηγούμενο άρθρο «Στην Ν.Ε.Μ. κάθε € πιάνει τόπο…»
Επόμενο άρθρο Ο.Φ.Α.Φ.Α ΜΕΓΑΡΩΝ: 1 Χρυσό και 1 Χάλκινο μετάλλιο στην διεθνή συνάντηση "Elegant Cup"