Πρωταθλητής Ελλάδος 2018 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ενόργανης ο ΝΗΡΕΑΣ


Θριάμβευσαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής οι παγκορασίδες του Α.Γ.Σ. Νηρέας Νέας Περάμου, το Σάββατο 9 Ιουνίου 2018 όπου κατέκτησαν χρυσό μετάλλιο στο σύνθετο ομαδικό με 178.750 βαθμούς έναντι του ΓΑΣ Ειρήνη Περιστερίου (168.800) και του Πανιωνίου (168.750).

Η μεγάλη πρόκληση για το Νηρέα Νέας Περάμου ήταν να κλείσει επιτυχημένα μια αγωνιστική χρονιά καθημερινών υπερ-υψηλών απαιτήσεων αλλά και να υπερασπιστεί τον τίτλο του Πρωταθλητή που είχε κατακτήσει στην 1η φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος τον Απρίλιο. Ο στόχος επετεύχθη με θριαμβευτικό τρόπο καθότι οι αθλήτριες μας είχαν συλλέξει την υψηλότερη συνολική βαθμολογία σε κάθε όργανο.

Οι αθλήτριες Νικολέτα Καριώρη, Δανάη Σύρακα, Νεκταρία Χατζηαντωνίου, Ίρια Ελευθερίου, Φωτεινή Δάμου, Ραφαέλα Καλδάνη και Κατερίνα Τσολιάκου πρώτευσαν σε όλα τα όργανα έναντι των αντιπάλων τους και καταχειροκροτήθηκαν τόσο από τους πολυάριθμους φίλους του αθλήματος οι οποίοι είχαν γεμίσει τη σάλα των αγώνων Όλες οι αθλήτριες πήραν χρυσό στο σύνθετο ομαδικό. 

Ακολουθούν τα επί μέρους μετάλλια ανά κατηγορία

  • Νικολέτα Καριώρη 1ο σύνθετο ομαδικό, 1ο σύνθετο ατομικό, 1η στο δίζυγο, 1η στη δοκό, 1η στο έδαφος,  2η στο άλμα
  • Νεκταρία Χατζηαντωνίου 1ο σύνθετο ομαδικό, 2η στο δίζυγο, 3η στο άλμα, 4η στο σύνθετο ατομικό, 5η στη δοκό, 5η στο έδαφος
  • Δανάη Σύρακα 1ο σύνθετο ομαδικό, 1η στη δοκό, 2η σύνθετο ατομικό, 2η  στο δίζυγο, 2η στο έδαφος, 3η στο άλμα
  • Ίρια Ελευθερίου 1ο σύνθετο ομαδικό, 4η θέση στο σύνθετο ατομικό, 4η στη δοκό, 4η στο έδαφος, 5η στο άλμα, 6η στο δίζυγο
  • Φωτεινή Δάμου 1ο σύνθετο ομαδικό, 8η στο έδαφος
  • Κατερίνα Τσολιάκου 1ο σύνθετο ομαδικό
  • Ραφαηλία Καλδάνη-Ρήγα 1ο σύνθετο ομαδικό

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την αρχιπροπονήτρια Τσεγκέλη Σοφία και τους προπονητές Σίμου Μαρία, Σμαρδά Παναγιώτα και Χριστοδουλόπουλο Ιάκωβο και τους υπέροχους γονείς που στηρίζουν και αγκαλιάζουν θερμά τα παιδιά στην προσπάθεια τους.

Για το Δ.Σ.

Ο πρόεδρος

Τσεγκέλης Δημήτριος

Κοινοποίηση σε :
Προηγούμενο άρθρο Στη Βαρέα Μεγάρων οι αγωγοί ρεύματος υπερυψηλής τάσης του EuroAsia
Επόμενο άρθρο Πρωταθλητής ο Δήμος Μεγαρέων στην απορρόφηση κοινοτικών πόρων την περίοδο 2007-2013