Πρότυπη σχολή ποδοσφαίρου Μανδραϊκού


Στις εγκαταστάσεις του  «Φράγκειου» Δημοτικού Γηπέδου της Μάνδρας, μαθαίνουν τα μυστικά της «στρογγυλής θέας» του ποδοσφαίρου, περίπου 100 νεαροί αθλητές, από την ευρύτερη περιοχή του Θριάσιου. Η πρότυπη σχολή ποδοσφαίρου του Μανδραϊκού – που από την νέα σεζόν θα αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική κατηγορία – λειτούργει με πρότυπα μεγάλων ποδοσφαιρικών ομάδων, με γνώμονα το Ευ Αγωνίζεσθαι, αλλά και την κοινωνική προσφορά μέσω του λαοφιλούς αθλήματος του ποδοσφαίρου.

Υπεύθυνος των ακαδημιών, ο κ. Γιώργος Δημητρακόπουλος (πρώην διαιτητής ΕΠΟ), ο οποίος με συνεργάτες, μια σειρά από διπλωματούχους προπονητές, γυμναστές και διατροφολόγους, προετοιμάζουν την είσοδο των μικρών αθλητών στον μαγικό χώρο του ποδοσφαίρου, χρησιμοποιώντας σύγχρονες μεθόδους και εργαλεία προπονήσεως, σε γήπεδο με φυσικό χόρτο.

Στα πλαίσια αυτά, η  Πρότυπη σχολή ποδοσφαίρου Μανδραϊκού, φέτος διοργάνωσε και συμμετείχε σε μια σειρά από πρωτοποριακές εκδηλώσεις,

όπως:

  • To 1ο Τουρνουά Φιλίας με την συμμετοχή ιστορικών ομάδων της περιοχής (Πανελευσινιακός, Ηρακλής Ελευσίνας, Σχολή Ολυμπιακού Μεγάρων, Ήφαιστος Περιστεριού, ΠΑΟΚ Μάνδρας)
  • Πασχαλινή εκδρομή στον Γαλατά Τροιζηνίας
  • Βραδιά Θεάτρου με παρακολούθηση παράστασης του γνωστού κωμικού Μάρκου Σεφερλη.

Εκτός των παραπάνω, η Πρότυπη σχολή ποδοσφαίρου του Μανδραϊκού,  έχει προγραμματίσει την συμμετοχή της στο «Τουρνουά Ακρόπολης», το όποιο θα διεξαχθεί στις 15-16 και 17 Ιουνίου στο Πόρτο Χέλι, αλλά και στο Τουρνουά «ΣΑΚΗΣ ΚΟΥΒΑΣ», το οποίο θα διεξαχθεί  στα Μέγαρα στις  22-23 και 24 Ιουνίου.

Η τελετή λήξης των ακαδημιών για την εφετινή σεζόν, έχει οριστεί για την τελευταία παρασκευή του Ιουνίου, ενώ σύμφωνα με τους υπεύθυνους του Μανδραϊκού, τους μικρούς αθλητές θα τους περιμένουν αρκετές εκπλήξεις.

Πληροφορίες και εγγραφές:

Γιώργος Δημητρακόπουλος τηλ: 6906632553

Για τις νέες εγγραφές παρέχονται δωρεάν: Προπονητικό σετ ποδοσφαίρου, εμφάνιση αγώνα!

Κοινοποίηση σε :
Προηγούμενο άρθρο Αρχαία κορινθιακή περικεφαλαία εντοπίστηκε σε ανασκαφές στη Ρωσία
Επόμενο άρθρο Τριτοκοσμικές εικόνες - Έσκασε ο αγωγός αποχέτευσης στη Πλατεία Λυτάρα!