Στα Μέγαρα η 1η «ανοιχτή συζήτηση» του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Αττικής


Ο Κτηνοτροφικός Σύλλογος Αττικής, διαχρονικά υποστηρίζει τις θέσεις όλων των αγροτών (γεωργοί, κτηνοτρόφοι, αλιείς, δασοκόμοι) όπως εκφράζονται από το οργανωμένο αγροτικό συνδικαλιστικό κίνημα. Έχοντας να επίδειξη σημαντικές πρωτοβουλίες σε θέματα  όπως:

  • Κόστος παραγωγής
  • Ασφαλιστικό
  • Φορολογικό

προσπαθώντας να προωθήσει μια σειρά από σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο όπως:

  1. Της αναστροφής της ηλικιακής σύνθεσης του αγροτικού κόσμου
  2. Της αποτελεσματικής σύνδεσης της έρευνας, των γεωργικών εφαρμογών και της αγροτικής εκπαίδευσης με την αγροτική παραγωγή και καθημερινή δράση
  3. Της προώθησης και εμπορίας των αγροτικών προϊόντων
  4. Της αγροτοδιατροφικής αυτάρκειας των ελλήνων
  5. Της εξασφάλισης των μέσων παραγωγής (χρήση γης & νερού κλπ)
  6. Της ενδυνάμωσης των συλλογικών δομών και της συνεργατικής επιχειρηματικής δράσης, της οργάνωσης των αγροτικών εκμεταλλεύσεων (Αγροτικά Επιμελητήρια, Βαλκανική Αγροτική Πλατφόρμα κλπ) και
  7. Της διαμόρφωσης χρηματοπιστωτικού εργαλείου της κοινωνικής & αλληλέγγυας οικονομίας για την αγροτική παραγωγή, αλλά δεν απομακρύνεται από την ενασχόληση με την εξαιρετικά ειδική συνθήκη επαφής του αγροτικού κόσμου και των κατοίκων της υπαίθρου, με τις «ιμπεριαλιστικές» επεκτατικές διαθέσεις ενός άναρχου, αχόρταγου, άνισου και άδικου αστικού χώρου.

Στα πλαίσια αυτά, εντάσσονται και μια σειρά από ανοιχτές συζητήσεις που διοργανώνονται από τον Κτηνοτροφικό σύλλογο Αττικής. Ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Γιάννης Κοντογιάννης, προσκαλεί τους αγρότες των Μεγάρων στη πρώτη «ανοιχτή συζήτηση» που θα πραγματοποιηθεί την τρίτη 12 Ιουνίου 2018, στη πλατεία του Αι Γιάννη στα Μέγαρα.

 

 

Κοινοποίηση σε :
Προηγούμενο άρθρο Ευρωπαία επίτροπος Ελζμπιέτα Μπιενκόφσκα: Αυτοκίνητα ντίζελ ΤΕΛΟΣ!
Επόμενο άρθρο Στη Βαρέα Μεγάρων οι αγωγοί ρεύματος υπερυψηλής τάσης του EuroAsia