Συγχαρητήρια του Δημάρχου Μεγαρέων κ. Γρηγόρη Σταμούλη για την παρέλαση σε Μέγαρα και Νέα Πέραμο


Γιορτάστηκε κι εφέτος πανηγυρικά σε κλίμα εθνικής ομοψυχίας, πανηγυρικά η διπλή εθνική εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και της Εθνικής παλιγγενεσίας στα Μέγαρα και στη Νέα Πέραμο με Δοξολογία, κατάθεση Στεφάνων και  την καθιερωμένη παρέλαση.

O  καιρός σύμμαχος βοήθησε όλα να κυλήσουν άψογα και οι πολίτες των Μεγάρων και της Νέας Περάμου σε κλίμα εθνικής ανάτασης χειροκρότησαν θερμά την μαθητιώσα νεολαία και όλα τα τμήματα που παρέλασαν και ιδιαίτερα το τμήμα του Στρατού και την διέλευση των Ελικοπτέρων.

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης δήλωσε:

«Ολα  εξελίχθηκαν τέλεια κι επιθυμώ να συγχαρώ όλους όσους συνεργάστηκαν και συμμετείχαν στις φετινές γιορταστικές εκδηλώσεις τόσο στα Μέγαρα όσο και στη Νέα ΠέραμοΘέλω να συγχαρώ τη μαθητιώσα νεολαία και όλους τους φορείς,  που παρέλασαν και να ευχαριστήσω τους εκπροσώπους της Ιεράς Μητροπόλεως Μεγάρων & Σαλαμίνος  και των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, για την παρουσία τους. Εκφράζω την βαθειά ικανοποίησή μου για την επιβλητική διέλευση των Ελικοπτέρων του Αεροδρομίου της Πάχης την ώρα της παρέλασης στα Μέγαρα και την Στρατιωτική Διμοιρία που καταχειροκροτήθηκε, την κ. Λαγού Ιωάννα, Φιλόλογο, για την εκφώνηση του ενθουσιώδους πανηγυρικού της ημέρας στην πλατεία Ηρώων στα Μέγαρα και την κ. Τριβέλλα Ελένη, Καθηγήτρια Θεολόγο, του Γυμνασίου στη Νέα Πέραμο, τον Αρχιμουσικό και τα μέλη της Δημοτικής Φιλαρμονικής, τους τελετάρχες και ιδιαίτερα την κ. Κόμπουλη Ελένη καθώς και όλο το προσωπικό του Δήμου, που εργάστηκε ακόμη και πέραν του κανονικού ωραρίου  ώστε όλα να πάνε καλά στην διοργάνωση της Εθνικής μας εορτής.»

Κοινοποίηση σε :
Προηγούμενο άρθρο Ειδικό βοήθημα για την επανασύνδεση με το δίκτυο παροχής Ηλεκτρικής ενέργειας (ΔΕΗ)
Επόμενο άρθρο Αμνοερίφια: Πως ξεχωρίζουμε τα Ελληνικά από τα «ελληνοποιημένα» και εισαγόμενα...