Τάσος Μαρκεσίνης: Δολοφονική η διαιτησία Δημητρόπουλου…


Βολές κατά των κ.κ. Δημητρόπουλου (διαιτητή) και Τρύπου (παρατηρητή) του αγώνα μεταξύ των ομάδων Βύζας Μεγάρων – Άτταλος Νέας Περάμου, εκτόξευσε ο ισχυρός άνδρας των Νεοπεραμιωτων, κ. Τάσος Μαρκεσίνης.

Ο κ. Μαρκεσίνης σε δηλώσεις του τόνισε ότι:

«Ο αγωνιστικός χώρος, αντί να παίζεται μπάλα μετατράπηκε σε αρένα του ρινγκ. Στο 18ο λεπτό, αναγκαστική αλλαγή λόγω σοβαρού τραυματισμού του ποδοσφαιριστή μας Ασλανίδη. Στο 46ο λεπτό, αναγκαστική αλλαγή λόγω τραυματισμού του Σταθόπουλου. Στο 56ο λεπτό, αναγκαστική αλλαγή λόγω του τραυματισμού του Χριστοδουλίδη και στο 82ο  λεπτό, το βίαιο κτύπημα στον Γαλανό, που του διέλυσε την γνάθο. Η διαιτησία έπαιζε σαν να μην τρέχει τίποτα, δεν έβγαλε κόκκινες κάρτες σε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, ενώ κίτρινες κάρτες στο πρώτο ημίχρονο δεν έδειξε καθόλου, αφήνοντας να συνεχίζετε το παιχνίδι παρά τα σκληρά μαρκαρίσματα. Ο διαιτητής έπαιζε σαν να έκανε εντεταλμένη διαιτησία. Είναι κρίμα, αντί να θέλουν να συνεχίσουμε να ασχολούμαστε με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, κάποιοι να θέλουν να μας κάνουν να τα παρατήσουμε. Επειδή γνωρίζω, ότι ο παρατηρητής διαιτησίας δεν έχει γράψει απολύτως τίποτα για ότι έγινε στο συγκεκριμένο ματς, περιμένω η διοίκηση της ΕΠΣΔΑ, να επιληφθεί άμεσα του θέματος».

Και καταλήγοντας ο κ. Μαρκεσίνης τόνισε:

«Θεωρώ τον διαιτητή Δημητρόπουλο, υπεύθυνο για τον τραυματισμό του αθλητή μας Γαλανού, ο οποίος να τονίσω κτυπήθηκε εκτός φάσης και αφού είχε διώξει την μπάλα».

Κοινοποίηση σε :
Προηγούμενο άρθρο Σοβαρός Τραυματισμός Ποδοσφαιριστή στο παιχνίδι: ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ-ΑΤΤΑΛΟΣ Ν. ΠΕΡΑΜΟΥ
Επόμενο άρθρο Δωρεάν λάμπες LED από την ΔΕΗ σε πολύτεκνες οικογένειες