Λ. ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΣ: Τέλος και επίσημα από τον Δήμο Μεγαρέων


Με επιστολή που υπέβαλε στον Δήμαρχο Μεγαρέων κ. Γρηγόρη Σταμουλη και κοινοποιήθηκε στα τοπικά Μ.Μ.Ε., ο αντιδήμαρχος Νέας Πέραμου κ. Λευτέρης Κοσμόπουλος, θέτει εαυτόν εκτός διοίκησης του δήμου. Ο κ. Κοσμόπουλος, στην επιστολή-παραίτησης του, αναφέρει μεταξύ άλλων, ότι αποχωρεί από την διοίκηση του δήμου, έτσι ώστε να μπορέσει απρόσκοπτα να συνεχίσει τις προσπάθειες του για το κοινωνικό σύνολο, από την θέση πλέον του υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη, με τον συνδυασμό «Νέα Αρχή για την Αττική» του Γ. Πατούλη, χωρίς να προβεί σε συμβιβασμούς και εκπτώσεις.

Ακολουθεί η επιστολή:

«Σήμερα Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019 , υπέβαλλα στο Δήμαρχο Μεγαρέων την παραίτησή μου από τη θέση του Αντιδημάρχου.

Για όλο αυτό το διάστημα  αγωνίστηκα με όλες μου τις δυνάμεις για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η εμπιστοσύνη των πολιτών στο πρόσωπό μου, η έμπρακτη συμπαράστασή τους και η διάθεση τους για συμμετοχή, αποτέλεσαν για μένα τον βασικό οδηγό και τη κινητήρια δύναμη  της προσπάθειάς μου. Μαζί με εργαζόμενους και αιρετούς πετύχαμε πολλά, δημιουργήσαμε, αναπλάσαμε, αποκαταστήσαμε και το τελικό αποτέλεσμα είναι εμφανές και μας δικαιώνει όλους.

Αυτή την αμέριστη  εμπιστοσύνη έχω υποχρέωση να τιμήσω και να συνεχίσω την προσπάθεια με ειλικρίνεια και αμεσότητα. Η επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μου με το συνδυασμό «Νέα Αρχή για την Αττική » του Γ. Πατούλη για τις ερχόμενες περιφερειακές  εκλογές, αποτελεί για μένα ένα νέο ξεκίνημα, με νέες ιδέες, μεγάλες προκλήσεις, αλλά το ίδιο πάθος για τον τόπο μας.

Όπως μέχρι τώρα αφοσιώθηκα με απόλυτη προσήλωση στα έως σήμερα καθήκοντά μου δίχως συμβιβασμούς και εκπτώσεις, έτσι είμαι υποχρεωμένος να κάνω και από εδώ και πέρα. Είναι υποχρέωσή μου να μην προσπαθήσω να συμβιβάσω τα καθήκοντα του Αντιδημάρχου με τις νέες  υποχρεώσεις που αναλαμβάνω. Κανένα από τα δυο δεν θα είχε την ολοκληρωτική αφοσίωση μου και αυτό δεν θα ήταν τίμιο απέναντι στους συμπολίτες μου.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια όλοι μαζί, με αγάπη για αυτό τον τόπο, όραμα, ελπίδα και αμεσότητα.

Θα δώσουμε όλοι μαζί τον αγώνα για μια Νέα Αρχή στη Δυτική Αττική.

Αυτή η ευκαιρία μας ανήκει».

Λευτέρης Κοσμόπουλος

 

Κοινοποίηση σε :
Προηγούμενο άρθρο ΜΕΓΑΡΙΚΟΣ: «καρδιοχτύπησε» στο φινάλε αλλά τελικά πήρε το τρίποντο
Επόμενο άρθρο Γ. ΜΠΕΡΔΕΛΗΣ: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του