Τα ΒορΟινά των Χριστουγέννων: H κορυφαία στιγμή του αμπελώνα της Β. Ελλάδας


Μια από τις δημοφιλέστερες οινικές εκδηλώσεις της Ελλάδας, αλλά και από τις πιο σημαντικές οινοπαρουσιάσεις στην Ευρώπη, «Τα ΒορΟινά», μας προσκαλούν σε μια ανεπανάληπτη γευσιγνωσία, με σπάνια ιδιαίτερα κρασιά και αμπελοοινικά αποστάγματα της Βορείου Ελλάδος.

Οικοδεσπότες της εκδήλωσης, τα μέλη της ένωσης «Οίνοι Βορείου Ελλάδος».

Η εκδήλωση «Τα ΒορΟινά των Χριστουγέννων», πραγματοποιείται φέτος για 3η συνεχή χρονιά και αποτελεί την κορυφαία στιγμή του ελληνικού «βορινού αμπελώνα». Στην εφετινή εκδήλωση, οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν ετικέτες, που δεν κυκλοφορούν στην αγορά, πειραματικά αλλά και παλαιωμένα κρασιά από τα σημαντικότερα οινοποιία της Βορείου Ελλάδος.

Εκτός όμως των οινικών παρουσιάσεων, ένας ακόμη σημαντικός λόγος για να επισκεφτεί κάνεις «Τα ΒορΟινά των Χριστουγέννων», είναι οι μικρές κάθετες γευστικές δοκιμές από διαφορετικές σοδειές, που έχουν προγραμματίσει να διοργανώσουν αρκετοί οινοπαραγωγοί.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στα πλαίσια του «8ου Thessaloniki Food Festival», και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι 10€ και τα έσοδα θα διατεθούν στον Μορφωτικό και Πολιτιστικό Σύλλογο « ΤΟ ΑΝΘΟΣ», με έδρα τη Δουραχάνη Ιωαννίνων.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2310 281617 και 2310 281632 ή στο info@wineroads.gr και από την ιστοσελίδα www.voroina.gr

Κοινοποίηση σε :
Προηγούμενο άρθρο Φιλανθρωπική εκδήλωση «Όλοι μαζί για τον Μιχάλη»
Επόμενο άρθρο Μοσχαρίσια μπριζόλα με σαλτσα πιπεριού