Αιχμές και υπονοούμενα από το Γυμναστικό Σύλλογο Μεγάρων


Ο Γυμναστικός Σύλλογος Μεγάρων, με δελτίο τύπου του που δόθηκε στην δημοσιότητα, διαμαρτύρεται για εις βάρος του «μεροληπτική» συμπεριφορά των αρμοδίων, στο θέμα της χρήση των γηπεδικών εγκαταστάσεων του δήμου. Προχωρώντας μάλιστα ένα βήμα παραπέρα, o Γυμναστικός Σύλλογος Μεγάρων αφήνει σαφείς αιχμές και για την αποτελεσματικότητα των υπευθύνων, σε θέματα  της συντήρηση των δημοτικών γηπέδων.

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου

«Για πρώτη χρονιά, μπορεί ο Γυμναστικός Σύλλογος Μεγάρων βάση προγράμματος να χρησιμοποιεί το κλειστό γυμναστήριο του 1ου Γυμνασίου Μεγάρων για κάποιες προπονήσεις του, αλλά δεν έχει δοθεί η άδεια εδώ και μήνες, με αποτέλεσμα την παρακώλυση της εξέλιξης του συλλόγου μας!
Το πρόγραμμα χρήσης του χώρου δεν είναι λειτουργικό, το γυμναστήριο το χρησιμοποιούν ανεξέλεγκτα τα τελευταία χρόνια μόνο τα σωματεία που έχουν ευνοϊκή μεταχείριση και τα κλειδιά του χώρου.
Δεν  φροντίζουν για την καθαριότητά του, αλλά λειτουργούν με μεγάλη ανευθυνότητα και αφήνουν τον χώρο ανοιχτό και τα φώτα αναμμένα για ένα ολόκληρο εικοσιτετράωρο.
Η κακή συντήρηση του γηπέδου οδηγεί στην αχρηστία του χώρου με την πρώτη βροχή… Οι εικόνες δείχνουν την πραγματική συντήρηση που έχει γίνει».

 

Κοινοποίηση σε :
Προηγούμενο άρθρο Καταναλώνουμε ψαρικά υπεύθυνα - Fish Forward II απο το WWF
Επόμενο άρθρο "ΚΙΝ.ΑΛ": Ματαιοπονούν όσοι ευελπιστούν να αναβιώσουν το «βρώμικο ‘89»