Γ. ΜΠΕΡΔΕΛΗΣ: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του


Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Γιώργου Μπερδελή για το αξίωμα του Δημάρχου Μεγαρέων

Με την παρούσα επιστολή μου θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω την απόφασή μου να είμαι υποψήφιος για το αξίωμα του Δημάρχου στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές που θα λάβουν χώρα τον Μάιο του 2019.

Προσηλωμένος σταθερά στην δημοκρατική λειτουργία των θεσμών, πιστεύω ακράδαντα ότι στην σημερινή κατάσταση ο τόπος μας έχει ανάγκη την ολική επαναφορά του υγιούς κομματιού της τοπικής μας κοινωνίαςΌλων εκείνων (ανεξαιρέτως πολιτικής ταυτότητας), που είναι ικανοί και πιστεύουν στην πρόοδο και στην προοπτική αυτού του τόπου.

Υπηρέτησα και υπηρετώ έως σήμερα με σθένος, τιμιότητα και με πολιτικό πολιτισμό, με όλες μου τις δυνάμεις τον Δήμο μας και γενικότερα την Τοπική ΑυτοδιοίκησηΓιατί πίστευα και πιστεύω ακράδαντα ότι η ενασχόληση με την Τοπική Αυτοδιοίκηση σημαίνει διαρκή ανιδιοτελή προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και στον συντοπίτη μας.

Συμπολίτισσες και συμπολίτες

Η ανάπτυξη και η πορεία προς τα μπρος του Δήμου μας είναι το διακύβευμα των προσεχών δημοτικών εκλογών.

Οι επερχόμενες δημοτικές εκλογές, είναι εξαιρετικά κρίσιμες και θα καθορίσουν αν θα μείνουμε ή όχι στην σημερινή περίοδο στασιμότητας και αδράνειας ενός Δήμου που λειτουργεί με «αυτόματο πιλότο» και όχι με σχέδιο και προοπτικήΕπίσης πρέπει να γίνει σαφές ότι οι εκλογές αυτές έχουν καθαρά αυτοδιοικητικό χαρακτήρα.

Δεν ψηφίζουμε κόμματα ούτε ιδεολογίεςΗ ψήφος όλων μας είναι μια διαδικασία ευθύνης.

Η στήριξη ή ανάδειξη προσώπων και η ψήφος μας είναι μια διαδικασία ευθύνης απέναντι στους πολίτες αυτού του τόπου.

Ας επιλέξουμε πρόσωπα έντιμα, με εμπειρία, γνώσεις και δυναμική που μπορούν να πάνε επιτέλους αυτόν τον Δήμο ένα βήμα μπροστά.  Πρόσωπα ικανά να δημιουργήσουν και να εγγυηθούν συναινετικές συγκλίσεις στην διοίκηση (ειδικά μετά την ψήφιση του Ν. «Κλεισθένης»).

Γιατί στην Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν χωρά πλέον ο κομματισμός, οι κομματικές σφραγίδες και τα ιδιοτελή προσωπικά συμφέροντα, αλλά το αντίθετο, αφού εξ ορισμού ο θεσμός αυτός δημιουργεί προϋποθέσεις για ανιδιοτελή προσφορά, συνεργασία και συγκλίσεις.

Με σχέδιο λοιπόν, με συγκεκριμένες δεσμεύσεις με ανανεωμένο υπερκομματικό ψηφοδέλτιο αποτελούμενο από ικανά και τίμια πρόσωπα, από όλους τους κοινωνικούςεπαγγελματικούς και επιστημονικούς χώρους, απ’ όλες τις ηλικιακές ομάδες και με πολύτιμο οδηγό την εμπειρία μου που αποκτήθηκε όλο το προηγούμενο διάστημα ενασχόλησης μου με τα κοινά, απευθύνομαι σε όλους εσάς και ζητάω την στήριξη σας στις επόμενες δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος Δήμαρχος.

Το στοίχημα είναι μεγάλο!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε να εργαστούμε ενωμένα με συναίνεση, σχέδιο και συλλογικότητα για να δημιουργήσουμε έναν Δήμο πρότυπο για τις επόμενες γενιές.

Γιώργος Ι. Μπερδελής

Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης «Τώρα»

Υποψήφιος Δήμαρχος Μεγαρέων

Κοινοποίηση σε :
Προηγούμενο άρθρο Λ. ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΣ: Τέλος και επίσημα από τον Δήμο Μεγαρέων
Επόμενο άρθρο Η ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ «έσβησε» το όνειρο του ΒΥΖΑ για άνοδο