ΒΟΜΒΑ με παραίτηση Κολάτα


Με επιστολή του, η οποία κατατέθηκε και πρωτοκολλήθηκε σήμερα 27 Σεπτέμβριου 2019 στον Δήμο Μεγαρέων, ο επι πέντε χρόνια Προέδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Γιάννης Κολάτας, έθεσε στην διάθεση του Δημάρχου κ. Γρηγόρη Σταμούλη την παραίτηση του.

Στην επιστολή του, ο κ. Κολάτας αφήνει σοβαρές αιχμές, αφενός για τον τρόπο με τον οποίο ασκείται η διοίκηση στον Δήμο Μεγαρέων και αφετέρου, για τους μελλοντικούς σχεδιασμούς του ιδίου του Δημάρχου.

Ακολουθεί η επιστολή παραίτησης 

“Κύριε Δήμαρχε

Το τελευταίο διάστημα έγινα μάρτυρας αρκετών συναντήσεων, διαβουλεύσεων, συσκέψεων για ζητήματα όπως η λειτουργεία του 4ου Δημοτικού Σχολείου Μεγάρων, στα οποία θα έπρεπε με την ιδιότητα του Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης να έχω κληθεί.

Τώρα που η μεταστέγαση ολοκληρώθηκε με τα οικονομικά της Σχολικής Επιτροπής, χωρίς την παραμικρή συνεισφορά των Τεχνικών Υπηρεσιών και των εξωτερικών συνεργείων του Δήμου, θέτω στην διάθεση σας την παραίτηση μου από την θέση του Προέδρου, διευκολύνοντας σας στα μελλοντικά σας σχέδια”.

Γιάννης Κολάτας

Κοινοποίηση σε :
Προηγούμενο άρθρο Δωρεάν Μαστογραφίες από το ΚΕΠ Υγείας Μέγαρων
Επόμενο άρθρο Στην κορύφωσή της η πώληση των Διαρκείας της Ν.Ε.Μ.