«Βούλιαξε» το Puzzle στην ομιλία του Λευτέρη Κοσμόπουλου


Την Τρίτη 14 Μαΐου πραγματοποιήθηκε  στην αίθουσα Puzzle στην παραλία της Βαρέας, προεκλογική ομιλία του υποψήφιου Περιφερειακού Σύμβουλου Δυτικής Αττικής με το συνδυασμό «Νέα Αρχή για την Αττική» κ. Λευτέρη Κοσμόπουλου.

Από νωρίς το απόγευμα, φίλοι και οι υποστηρικτές του κ. Κοσμόπουλου, κατέκλισαν την αίθουσα που θα πραγματοποιούταν η ομιλία, επιφυλάσσοντας θερμότατη υποδοχή στον νεαρό πολιτικό.

Στην ομιλία του, ο κ. Κοσμόπουλος έκανε ένα σύντομο απολογισμό της ομολογουμένως επιτυχημένης θητείας του ως αντιδήμαρχος Νέας Περάμου, μίλησε για την αγάπη που τρέφει για τον τόπο που μεγάλωσε και ζει, και ανέλυσε τις προτεραιότητες του για την Δυτική Αττική, στην περίπτωση κατά την οποία θα εκλεγεί. Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στα θέματα ασφάλειας και της προστασίας των περιοχών από φυσικές καταστροφές, όπως πλημμύρες και φωτιές.

Το «παρών» στην συγκέντρωση έδωσε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης κ. Γιώργος Πατούλης, ο οποίος στη σύντομη ομιλία του, αναφέρθηκε στο πλάνο που έχει για την Περιφέρεια Αττικής.

Ανάμεσα στους παρευρισκομένους, ξεχωρίσαμε τους υποψηφίους Δημάρχους Μεγαρέων κ.κ. Γ. Σταμούλη, Γ. Μαρινάκη, Γ. Μπερδελή, ΚΛ. Βαρελά, ΑΓ. Μακρυγιάννη, αρκετούς αιρετούς και βουλευτές όπως τον βουλευτή της Ν.Δ. κ. Θανάση Μπούρα, πολιτευτές κ.α.

Κοινοποίηση σε :
Προηγούμενο άρθρο ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ: Πρόγραμμα για την καταπολέμηση του ΙΟΥ του ΔΥΤΙΚΟΥ ΝΕΙΛΟΥ
Επόμενο άρθρο «ΜΑΖΙ με Όραμα»: Προεκλογική συγκέντρωση στη Πάχη