Γ. ΚΩΤΣΗΡΑΣ: Είμαι δίπλα στους πολίτες της Δυτικής Αττικής


Γ.ΚΩΤΣΗΡΑΣ – ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ, ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΚΙΝΕΤΑΣ

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργος Κώτσηρας προχώρησε σε Κοινοβουλευτικές Αναφορές προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Tροφίμων, προκειμένου να γίνουν δεκτά τα αιτήματα του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πτηνοτρόφων Μεγάρων, καθώς και του Αγροτικού Συνεταιρισμού Παραγωγών Κηπευτικών Μεγάρων, για την στήριξή των κλάδων τους, διότι οι συγκεκριμένοι κλάδοι έχουν πληγεί λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. 

Επιπλέον, ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, κατέθεσε ερώτηση προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας για τον Χωροταξικό Σχεδιασμό για την περιοχή της Κινέτας μετά από τις αλλεπάλληλες φυσικές καταστροφές, ώστε να μην επαναληφθούν παρόμοιες εικόνες στο μέλλον. Στην ερώτησή του ζητάει πληροφορίες για τον ακριβή χωροταξικό σχεδιασμό του αρμόδιου Υπουργείο σχετικά με την περιοχή της Κινέτας.

Ο κ. Κώτσηρας δήλωσε: «Είμαι δίπλα στους πολίτες του Δήμου Μεγαρέων και της Δυτικής Αττικής, όπου και δραστηριοποιείται μεγάλος αριθμός αγροτών, αλλά και στην περιοχή της Κινέτας, η οποία έχει πολλαπλώς πληγεί από φυσικές καταστροφές και απαιτείται ένας σοβαρός χωροταξικός σχεδιασμός της. Η Κυβέρνηση θα πράξει ό,τι είναι δυνατό ώστε να στηριχθεί η κοινωνία και η οικονομία που πλήττεται από την πρωτόγνωρη συγκυρία και σε αυτήν την μεγάλη εθνική προσπάθεια θα είμαι παρών.»

Κοινοποίηση σε :
Προηγούμενο άρθρο Δημοτική Τράπεζα Αίματος απο τον Δήμο Μεγαρέων
Επόμενο άρθρο ΕΛΓΑ: Έκτακτη πληρωμή αποζημιώσεων ύψους 19.000.000,00 ευρώ