Γ.ΚΩΤΣΗΡΑΣ: Η τουριστική ανάπτυξη της Δυτ. Αττικής οφείλει να αποτελέσει προτεραιότητα


Γ.ΚΩΤΣΗΡΑΣ – ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2020: «Η τουριστική ανάπτυξη της Δυτικής Αττικής και η ενίσχυση των υποδομών της οφείλει να αποτελέσει προτεραιότητα, ειδικά μετά τις μεγάλες καταστροφές που την έπληξαν στην Κινέτα, τη Μάνδρα και τη Ν. Πέραμο. Και ειδικά σε μια εποχή, όπου η περιοχή της Ελευσίνας σε έναν χρόνο θα είναι η Πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης.»

Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κώτσηρας, στην ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής για τον Προϋπολογισμό του 2020, ανέφερε ότι η Δυτική Αττική συνεισφέρει πολλαπλώς στο εθνικό ΑΕΠ, αλλά αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα εξισορρόπησης μεταξύ ανάπτυξης, ανεργίας και περιβαλλοντικής επιβάρυνσης και επεσήμανε ότι η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας είναι αυτή η λαϊκή και φιλελεύθερη δύναμη, η οποία μπορεί να ισορροπήσει τις κοινωνικές ανάγκες με έναν ορθολογικό τρόπο.

Κλείνοντας, μεταξύ άλλων, τόνισε πως «μας ενδιαφέρει μια κοινωνία που αναπτύσσεται και δεν είναι καταδικασμένη στη φτώχεια και την διαχείριση της μιζέριας»  για’ αυτό και στηρίζει τον υπό συζήτηση προϋπολογισμό, ο οποίος κινείται προς αυτήν την φιλελεύθερη, κοινωνική και λαϊκή κατεύθυνση.

 

Κοινοποίηση σε :
Προηγούμενο άρθρο Απογοητευτικός ο Βύζας γνώρισε την συντριβή στην Ελευσίνα
Επόμενο άρθρο Στη "γειτονιά των αγγέλων" ο Μάκης Πάνος