Γ. Μαρινάκης: Τουλάχιστον υποκριτική η στάση του κ. Σταμουλη..


Σε απάντηση του δελτίου τύπου του πανικοβλημένου και ανεκδιήγητου Δημάρχου που διοικεί το Δήμο μας δυστυχώς για 4 χρόνια και ευτυχώς για ακόμα 10 μήνες, δηλώνουμε: «άλλα λόγια ν΄αγαπιόμαστε».

Η σιωπή και η απόκρυψη γεγονότων πολύ σοβαρών για τον τόπο μας είναι ακόμα πιο εγκληματική από την υπογραφή! 

Στον πανικό του ο κ. Σταμούλης ξέχασε όλες τις ενέργειες που έγιναν επί διοικήσεως μας για το αγκυροβόλιο και κυρίως «ξέχασε» να παρακολουθήσει την πορεία της υπόθεσης του αγκυροβολίου στο ΣτΕ. Συγχρόνως τα φιλικά προς τον κ. Σταμούλη ΕΛΠΕ και ο ΔΕΣΦΑ κατόρθωσαν να διασφαλίσουν την απόρριψη της αίτησης ακύρωσης του Δήμου.

Όσο για το μείζον ζήτημα της προσαιγιάλωσης του καλωδίου στον Αη Νικόλα, ο ίδιος ο κ. Σταμούλης παραδέχτηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου ότι είχε λάβει πρόσκληση για  την ημερίδα διαλόγου στην Ελευσίνα στις 9 Φεβρουαρίου 2018, αλλά δεν την αξιολόγησε ως σημαντική και δεν παρέστη!

Όμως σε προηγούμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 7 Ιουνίου 2018 δήλωσε ότι μόλις ενημερώθηκε για το θέμα του ευρωασιατικού καλωδίου και ότι θα το εξετάσει!Τουλάχιστον υποκριτική μπορεί να θεωρηθεί η συμπεριφορά αυτή του κ. Σταμούλη.

Τέλος θα συνιστούσαμε στον κ. Σταμούλη να επαναξιολογήσει αυτούς που  γράφουν τα δελτία τύπου του γραφείου του, και συνιστούν στον κ. Μαρινάκη  να σιωπήσει και να κρυφτεί.

Ο κ. Μαρινάκης παρά τον ανελέητο και δόλιο πόλεμο που έχει δεχτεί από τον κ. Σταμούλη μέχρι σήμερα, ούτε κρύβεται ούτε σιωπά!

Πάντοτε μιλάει με ονοματεπώνυμο και με στοιχεία.

Ο κ. Μαρινάκης δεν έστρεψε ποτέ την πλάτη του στους δημότες όπως έκανε ο κ. Σταμούλη τα 4 χρόνια της μέχρι τώρα θητείας του.

Ο κ. Μαρινάκης θα είναι και πάλι μπροστάρης στον αγώνα για την ανασυγκρότηση του Δήμου μας, τον οποίο ο κ. Σταμούλης με την άγνοια και την ανικανότητα του έφερε πολλά χρόνια πίσω.

Ο κ. Μαρινάκης έχει μια ουσιώδη διαφορά από τον κ. Σταμούλη.

Ο κ. Μαρινάκης αγαπάει πραγματικά το λαό των Μεγάρων και της Νέας Περάμου και το απέδειξε με τα έργα του στα Μέγαρα και τη Νέα Πέραμο.

Εσείς που είσαστε 4 χρόνια κ. Σταμούλη;

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ

«ΜΕΓΑΡΑ – ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ»

  

  

Κοινοποίηση σε :
Προηγούμενο άρθρο Το πρωτοσέλιδο της άποψης 12/7/2018
Επόμενο άρθρο Οι αγρότες «πεθαίνουν» …μόνοι