Γ. Στρατούρης: Η συνάντηση «Γ. Σταμούλη – Θ. Λιβάνιου» δημιουργεί ερωτηματικά…


Φίλες και φίλοι !

Με αίσθημα ευθύνης έναντι της εντολής σας και με αυξημένη αντίληψη των υποχρεώσεων που απορρέουν από αυτή, σας ενημερώνω άμεσα πως σήμερα 1/10 περί ώρας 0900 π.μ επισκέφθηκε τον Δήμο μας ο Υφυπουργός Εσωτερικών κος Θεόδωρος Λιβάνιος όπου και συνομίλησε με τον Δήμαρχο κο Γρ. Σταμούλη.

Μια επίσκεψη που την δεδομένη στιγμή (Μόρια Λέσβου) και με τον τρόπο που έγινε (κανείς δημοσιογράφος η “άλλος” ενημερωμένος) γεννά πάμπολλα ερωτήματα και δημιουργεί υποψίες για κρυφή ατζέντα συζητήσεων, με σκοπό την δημιουργία στον Δήμο μας ΚΕΝΤΡΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.

Η έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί στα νησιά της συνοριογραμμής μας αναγκάζει την Κυβέρνηση να αναζητά “ΕΥΚΟΛΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ” προκειμένου να μεταφέρει ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΙΘΜΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ. Η ειδησιογραφία των ημερών φέρει τον εν λόγω Υφυπουργό να εντέλει μεταφορά μεταναστών από την Σύμη και να βρίσκεται σε επικοινωνία με τον Δήμαρχο Λέσβου για την κατάσταση που επικρατεί εκεί και ιδιαίτερα στα Μόρια.Και καθώς είμαι σίγουρος πως θα υπάρξει δελτίο τύπου του Δήμου με βαρύγδουπες  δηλώσεις περί συνεργασίας και αλλά ΑΟΡΙΣΤΑ … Κλείνω με μια παραίνεση …”Φοβού πάσα λάγνα υπόσχεση ως κάλεσμα σφαγής”

 

Γεώργιος Σωτ Στρατούρης
Αξιωματικός Π.Ν εα
Δημοτικός Σύμβουλος Μέγαρα ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ
Ιωάννης Μαρινάκης

 

Κοινοποίηση σε :
Προηγούμενο άρθρο Ευρωπαϊκή Ημέρα Συντήρησης Πολιτιστικής Κληρονομίας 2019
Επόμενο άρθρο Hobby Festival 2019: Ένα τριήμερο φεστιβάλ αφιερωμένο στα hobbies!