Διέρρευσε η επίσημη λίστα αξιωματούχων του Ολυμπιακού και δεν αναγράφεται το όνομα του Όσκαρ Γκαρθία…


Διέρρευσε η λίστα με τους «επίσημους αξιωματούχους» της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, οι οποίοι είχαν δικαίωμα να βρίσκονται στο γήπεδο της Τούμπας ως φιλοξενούμενοι και πουθενά δεν υπάρχει το όνομα του  Όσκαρ Γκαρθία!!!

Το περιεχόμενο όσων εγράφησαν στο Φύλλο Αγώνα, που συνέταξε αργά χθες το βράδυ ο διαιτητής του ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, Αλέξανδρος Αρετόπουλος έγινε γνωστό λίγο νωρίτερα.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο Τρικαλινός ρέφερι, μεταξύ άλλων, γράφει ότι: «Ο Όσκαρ Γκαρθία δεν πήγε στο ιατρείο του αγώνα για να εξεταστεί από τον γιατρό της αναμέτρησης, και στην συνέχεια οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ζήτησαν να μεταφερθεί σε Νοσηλευτικό Ίδρυμα μαζί με τον ιατρό του αγώνα για περαιτέρω εξετάσεις, κάτι που δεν επέτρεπε την διεξαγωγή του αγώνα».

Η λεπτομέρεια ωστόσο είναι πως το Φύλλο Αγώνα αναφέρεται σε ιατρική γνωμάτευση η οποία κάνει λόγο πως ο Όσκαρ Γκαρθία, φέρει εσωτερική αμυχή στο άνω χείλος και πως αυτή η αμυχή δεν τον εμποδίζει να εκτελέσει τα καθήκοντά του.

Ο ΠΑΟΚ υποστηρίζει πως ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν προσήλθε για εξέταση ιατρική άμεσα μετά το περιστατικό αλλά, μετά την παρέλευση 15λέπτου, είχε την ευκαιρία να τον εξετάσει ο γιατρός του αγώνα.

Επίσης ο ΠΑΟΚ θα στηριχτεί και στην γνωμάτευση του γιατρού του αγώνα (πως πρόκειται για αμυχή, που δεν εμποδίζει τον Γκαρθία να ασκήσει τα καθήκοντά του). Επισημαίνει ότι ο Οσκαρ Γκαρθία μεταφέρθηκε σε Ιδιωτικό Ιατρικό Κέντρο και όχι σε δημόσιο νοσοκομείο όπως είναι επιβεβλημένο και πως ο Ισπανός τεχνικός στην αρχική δήλωση του Ολυμπιακού, που δόθηκε στους διαιτητές 75 λεπτά πριν την έναρξη, δεν εμφανίζεται πουθενά ως προπονητής της ομάδας του, θέση την οποια κατέχει ο Χρήστος Κόντης…

Κοινοποίηση σε :
Προηγούμενο άρθρο «The House of the Rising Sun» το μυστικό πίσω από την τεράστια επιτυχία
Επόμενο άρθρο Δωρεάν εδαφοβελτιωτικό σε αγρότες από την ΜέγαECO και το Δήμο Μεγάρων