Διακρίσεις για τον Δήμο Μεγάρων στα Best city Awards 2017


Την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017 στον πολυχώρο της Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων,  πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των Βραβείων «Best city Awards 2017».  Στα εφετινά βραβεία,  ο δήμος Μεγάρων διακρίθηκε σε δυο από τις έντεκα συνολικά κατηγορίες – σαράντα έξη θεματικές ενότητες – της διοργάνωσης.

  • ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Online ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ

Δεύτερο βραβείο (silver) ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΡΩΝ για την δημιουργία ιστοσελίδας και διαδικτυακού καναλιού

  • ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΓΕΝΟΥΣ ΤΟΜΕΑ

Τρίτο βραβείο (bronze) ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΡΩΝ για την Έκθεση Αγροτικών προϊόντων «Μεγάρων Γή»

Για λογαριασμό του δήμου, τα βραβεία παρέλαβε ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης, ο οποίος δήλωσε:

«Δύο πολύ μεγάλες διακρίσεις για τον Δήμο Μεγαρέων. Μας απονεμήθηκαν δύο Βραβεία. Ένα για την δημιουργία Ιστοσελίδας και την ζωντανή μετάδοση των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου από το διαδικτυακό κανάλι του Δήμου και εδώ αξίζουν πολλά και θερμά συγχαρητήρια, στον Καθηγητή κ. Ανδρέα Βόρδο, ο οποίος είναι ο δημιουργός της ιστοσελίδας και του διαδικτυακού καναλιού, αλλά και στην Διευθύντρια Κα Μητσοπούλου Βάσω  και στον κ. Καλαφατά Αντώνη, που την «τροφοδοτούν»  και την διαχειρίζονται.   Χάριν αυτών, κατάφερε ο Δήμος μας να πάρει το Βραβείο.  Ακόμη αξίζουν θερμά συγχαρητήρια, για τις δράσεις προβολής της τοπικής επιχειρηματικότητας του δήμου μας,  όπου η συμβολή των ανθρώπων της ΔΗΚΕΔΗΜΕ και ιδιαίτερα του Προέδρου κ. Κορώση Σπύρου και της Αντιπροέδρου Κας Καστάνη  –  Πούλου Κατερίνας ήταν καθοριστική και αποφασιστική.

Κατάφεραν να βελτιώσουν κατά πολύ την έκθεση “ΜΕΓΑΡΩΝ Γή”, αλλά κυρίως διότι κατάφεραν να την επεκτείνουν εκτός των ορίων του Δήμου και να την μεταφέρουν στην καρδιά της Αθήνας (Μεγάρων Γή στο Σύνταγμα).  Τους αξίζουν πολλοί έπαινοι και συγχαρητήρια».

Κοινοποίηση σε :
Προηγούμενο άρθρο Παν-Αμερικανικός σύλλογος Μεγαρέων « Ο ΒΥΖΑΣ».
Επόμενο άρθρο «Νησιά» Σκουπιδιών