ΕΡΤFLIX: ΝΕΑ πλατφόρμα υβριδικής υπηρεσίας της ΕΡΤ


Περισσότεροι από 200 χιλιάδες πολίτες, σε λιγότερο από 48 ώρες, έχουν μπει στα σχετικά βίντεο για την ενεργοποίηση της υβριδικής υπηρεσίας της ΕΡΤ  όπως έκανε γνωστό ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

Σύμφωνα με τον κ. Πέτσα «επενδύοντας και εκσυγχρονίζοντας προσπάθειες ετών και προηγουμένων διοικήσεων, η διοίκηση και οι εργαζόμενοι της Ε.Ρ.Τ. έθεσαν από χθες σε λειτουργία την πλατφόρμα της υβριδικής Ε.Ρ.Τ.. Έτσι, ο τηλεθεατής μπορεί να βρεθεί σε ένα νέο περιβάλλον, το οποίο σχεδίασαν οι τεχνικοί της δημόσιας τηλεόρασης και που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τις πλατφόρμες του Netflix, της Amazon, ή της Apple.

Αυτή τη στιγμή, η Ε.Ρ.Τ. προσφέρει εντελώς δωρεάν 24 ξένες ταινίες, 12 ξένα σήριαλ, 10 βραβευμένες σειρές ντοκιμαντέρ, 13 γνωστές σειρές παιδικού προγράμματος και βέβαια όλα τα μαθήματα της εκπαιδευτικής τηλεόρασης του Υπουργείου Παιδείας που μεταδίδονται κάθε πρωί από την Ε.Ρ.Τ.2.

Μαζί με αυτά, θα βρει 20 ιστορικές εκπομπές-αφιερώματα σε ισάριθμους σπουδαίους Έλληνες, όπως ο Μάνος Χατζιδάκις, ο Οδυσσέας Ελύτης, ο Γιώργος Σεφέρης, η Μαρία Κάλλας, η Ελένη Βλάχου, ο Θόδωρος Αγγελόπουλος, ο Μανόλης Αναγνωστάκης, ο Γιάννης Τσαρούχης. Και όλα αυτά, εντελώς δωρεάν στον χρόνο που θα επιλέξει κάθε τηλεθεατής».

Κοινοποίηση σε :
Προηγούμενο άρθρο Τι φωτογραφία τράβηξε το διαστημικό τηλεσκόπιο Hubble την ημέρα των γενεθλιών μας;
Επόμενο άρθρο Το 27% των εντόμων έχει εξαφανιστεί τα τελευταία 30 χρόνια