Ευάγγελος Αντώναρος: Διαγράφηκε ο «καραμανλικός» πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος


Όπως ανακοίνωσε το γραφείο τύπου της ΝΔ, «με απόφαση του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, ο κ. Ευάγγελος Αντώναρος τίθεται εκτός κόμματος».

Ο κ. Αντώναρος, κυβερνητικός εκπρόσωπος επί κυβερνήσεως Κώστα Καραμανλή, τις τελευταίες ημέρες είχε εξαπολύσει επίθεση κατά του Άδωνη Γεωργιάδη μέσω των social media, για τον τρόπο που τοποθετείτε γύρω από την υπόθεση Novartis.

Αντώναρος: Η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή στην οποία ανήκω έχει αρχές και αξίες…

Μετά τη διαγραφή του από τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη, ο κ. Αντώναρος έκανε την εξής ανάρτηση στο Facebook:

«Η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη στην οποία ανήκω από την εποχή του Κωνσταντίνου Καραμανλή συνεχώς και αδιάλειπτα και θα συνεχίσω φυσικά να ανήκω έχει αρχές, αξίες, κώδικες συμπεριφοράς και καταστατικές διατάξεις.
Αυτές σήμερα παραβιάσθηκαν κατάφωρα.
Πληροφορήθηκα με έκπληξή μου από δημοσιογράφους και τα μέσα ενημέρωσης ότι με απόφαση του κ. Μητσοτάκη “τίθεμαι” εκτός κόμματος.
Η απόφαση αυτή είναι αντικαταστατική και συνεπώς άκυρη εφ όσον δεν τηρήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες.
Αναμένω από τον κ. Μητσοτάκη που ευαγγελιζόταν νέα ήθη να ζητήσει την άμεση σύγκληση των αρμοδίων οργάνων του κόμματος καθώς και να καταθέσει πλήρως δικαιολογημένο σχετικό αίτημα. Επίσης τον καλώ να δώσει οδηγίες για την άμεση διακοπή των διαρροών με συκοφαντικό περιεχόμενο που διακινούνται από εντεταλμένα κομματικά στελέχη σε βάρος μου στα μέσα ενημέρωσης και κοινωνικής δικτύωσης.
Άλλωστε η ιστορία μου και η μεγάλη διαδρομή μου στη παράταξη και στα κυβερνητικά της σχήματα είναι γνωστές. Και δεν επιτρέπω σε κανένα και φυσικά ούτε και στον κ. Μητσοτάκη να τις θέτει σε οποιασδήποτε μορφής αμφισβήτηση – με κανένα πρόσχημα και για κανένα ευκαιριακό σχεδιασμό. Όλοι γνωριζόμαστε καλά σ αυτόν τον τόπο.
Θα επανέλθω όταν ενημερωθώ για τη στάση του κ. Μητσοτάκη».

Κοινοποίηση σε :
Προηγούμενο άρθρο Φιστίκια Αιγίνης: Προστατεύουν από την εμφάνιση καρδιαγγειακών νοσημάτων
Επόμενο άρθρο Και όμως υπάρχουν ακόμη «Ελληνικά παραδοσιακά αναψυκτικά»