Κατάληψη των αιθουσών που διεξάγεται το 8ο Περιφερειακό Συνέδριο από το ΠΑΜΕ


Κατάληψη της αίθουσας που διεξάγεται το 8ο Περιφερειακό Συνέδριο Δυτικής Αττικής, έκανε το ΠΑΜΕ κατά την διάρκεια της ομιλίας της υπουργού Εργασίας Έφης Αχτσιόγλου, με αποτέλεσμα την διακοπή των εργασιών του συνεδρίου.

Με σύνθημα «τέρμα πια στον εμπαιγμό, ανθρώπινος δεν είναι ο καπιταλισμός» μέλη του ΠΑΜΕ διαμαρτυρήθηκαν για την διεξαγωγή του συνεδρίου και εξέφρασαν την αντίθεσή τους στην πολιτική της κυβέρνησης, ενώ ταυτόχρονα επισήμαναν ότι «τα ταξικά σωματεία θα παραμείνουν στην πρώτη γραμμή του αγώνα ενάντια στις τακτικές ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ».

«Με τους αγώνες μας θα αναγκάσουμε την κυβέρνηση, τα αφεντικά και τις δυνάμεις τους όχι μόνο να μας βλέπουν καθημερινά μπροστά τους, εμπόδιο στα αντεργατικά τους μέτρα, αλλά θα γίνουμε εφιάλτες και στον ύπνο τους», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.
Το ΠΑΜΕ καλεί σε μαζική συμμετοχή στην απογευματινή συγκέντρωση που διοργανώνουν συνδικάτα και φορείς της Αττικής στην Ελευσίνα, στις 6.30 μ.μ. στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου (στο ύψος της πλατείας Ηρώων), «ενάντια στην “αναπτυξιακή” φιέστα».

 

Κοινοποίηση σε :
Προηγούμενο άρθρο 8ο Περιφερειακό Συνέδριο: Αντιπλημμυρικά, Υποδομές, Περιβάλλον, Ρομά και Διαχείριση Παράκτιου Μετώπου η «ατζέντα» του Υπουργού Εσωτερικών Πάνου Σκουρλέτη
Επόμενο άρθρο Έως τις 31 Δεκεμβρίου η καταβολή του Επιδόματος Νεανικής Αλληλεγγύης