“Κοινωνία Πάχης”: Ημερίδα για τις επιπτώσεις της προσαιγιάλωσης των αγωγών υπερ-υψηλής τάσης στη Πάχη


Ο Περιβαλλοντικός Πολιτιστικός Σύλλογος Πάχης Μεγάρων «Κοινωνία Πάχης» διοργανώνει σήμερα Τετάρτη 20 Νοεμβρίου ημερίδα με θέμα: «Διασύνδεση Ηλεκτρικής Ενέργειας μεταξύ Κρήτης και Περιφέρειας Αττικής μέσω Δήμου Μεγαρέων – Προσαιγιάλωση Καλωδίων στην περιοχή Πάχης Μεγάρων – Περιβαλλοντικές και άλλες επιπτώσεις».

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Μεγάρων στις 19:00, ενώ κεντρικός ομιλητής θα είναι ο κ. Κώστας Στέφανου Τσίπηρας Dr. Μηχανικός Βιοκλιματικής και Χωροταξίας-Πολεοδομίας πρ. καθηγητή του Πανεπιστημίου του Grenoble.

Ανακοίνωση – Πρόσκληση 

Επειδή η έγκριση της περιβαλλοντικής μελέτης που αφορά την Διασύνδεση Ηλεκτρικής Ενέργειας μεταξύ Κρήτης και Περιφέρειας Ατικής μέσω Δήμου Μεγαρέων πρόκειται να ολοκληρωθεί έως το τέλος Νοεμβρίου και επειδή το θέμα προσαιγιάλωση των καλωδίων στην Πάχη είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα που αφορά ολόκληρη την Μεγαρίδα διότι τα καλώδια θα την διανύσουν μέχρι να φτάσουν στον Ασπρόπυργο, επισπεύσαμε την προγραμματισμένη για αργότερα Ημερίδα ενημέρωσης εξαιτίας του επείγοντος, την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019, ώρα 19:00, στην αίθουσα Συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Μεγάρων, με κεντρικό ομιλητή τον κ. Κώστα Στέφανου Τσίπηρα, Καθηγητή του Πανεπιστημίου της Γκρενόμπλ (Grenoble), Μηχανικό Βιοκλιματικής και Χωροταξίας-Πολεοδομίας, και με θέμα: «Διασύνδεση Ηλεκτρικής Ενέργειας μεταξύ Κρήτης και Περιφέρειας Αττικής μέσω Δήμου Μεγαρέων – Προσαιγιάλωση Καλωδίων στην περιοχή Πάχης Μεγάρων – Περιβαλλοντικές και άλλες επιπτώσεις».

Η παρουσία σας θεωρείται απαραίτητη και θα είναι τιμή για εμάς.

Κοινοποίηση σε :
Προηγούμενο άρθρο Ιατρική ημερίδα με θέμα: "AIDS το τελευταίο ταμπού" στο πολιτιστικό κέντρο Θέογνις
Επόμενο άρθρο Το πρωτοσέλιδο της άποψης 22/11/2019