”Λέων” ο Μεγαρικός 1-7 τον Λέων


Για ένα ημίχρονο ήταν ντέρμπι το ματς του Μεγαρικού με τον Λέων.

Μόλις στο 10’ προηγήθηκε ο Λέων με πέναλτι που κέρδισε ο Σιδηρόπουλος. Γρήγορη η απάντηση του Μεγαρικού που ισοφάρισε με τον ίδιο τρόπο (πέναλτι )το οποίο εκτέλεσε ο Στεφανίδης στο 22′ διαμορφώνοντας έτσι το σκορ του πρώτου ημιχρόνου 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μεγαρικός ανέβασε στροφές και με εξαιρετική απόδοση μετέτρεψε το ντέρμπυ σε θρίαμβο με τελικό σκορ 1-7. Σκόρερ οι Κουφής Γ. Π. στο 50′(1-2)και 53’(1-3). Ο Σερταρίδης στο 63’κάνει το (1-4) και στο 75′ ο Στεφανίδης βάζει το δεύτερο του τέρμα στον αγώνα κάνοντας το (1-5).Στο 76′ ο Στέφας κάνει το (1-6) και ο Σερταριδης στο 79′ διαμορφώνει το τελικό (1-7) .

Άψογη η διαιτησία του κ. Βάτσιου.

Λέων: Κωνσταντινιδης, Νικολοπουλος, Βασιλόπουλος Τζανετος, Σαχσανιδης, Καραπιδακης, Κουφουδακης (72′ Δεληγιάννης), Βασιλείου (73′ Μητρός) , Τσιμπουρδας, Ζαπουνιδης (39′ Γιαννακουδακης), Σιδηρόπουλος(57′ Κορδέρας), Γιαννακουδακης.

Μεγαρικός: Ανδρέου, Ελεζι (57′ Στέφα) , Χριστοδουλιδης, Μαυρίδης, Πατσιονιδης, Στυλα (72′ Κουτσουμπής), Στεφανίδης (82′ Αλκος), Μητρόπουλος, Κουφής Γ. Π. (57′ Κουφής Γ. Ι..)

Ιωάννης Σωτηρίου
Υπ. Γρ. Τύπου Α.Σ Μεγαρικός

 

Κοινοποίηση σε :
Προηγούμενο άρθρο Ο Αντιπεριφερειάρχης Λ. Κοσμόπουλος στην Εξαμελή Εκτελεστική Επιτροπή του ΕΔΣΝΑ
Επόμενο άρθρο Λαθροθήρες στο Βουρκάρι