Λύση στο πρόβλημα του Κ.Υ. Μεγάρων ανακοίνωσε ο Γ. Στρατούρης


Η ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΜΑΣ ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ

Ως μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μεγαρέων, Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης μείζονος μειοψηφίας «ΜΕΓΑΡΑ – ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ» και υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΔΗΜΤΟ Νέας Δημοκρατίας Μεγάρων – Νέας Περάμου, σας ενημερώνω για τα ακόλουθα:

Με επικεφαλής των ενεργειών και των επαφών με υψηλούς αξιωματούχους του Υπουργείου Υγείας, κ. Ιωάννη Μαρινάκη, συνεπικουρούμενο από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, σας γνωστοποιούμε ότι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα που πιθανώς δεν θα υπερβαίνει τον ένα μήνα, θα είναι εφικτή ξανά η 24ωρη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Μεγάρων.

Η συνεχής και απρόσκοπτη λειτουργία του Κ.Υ. Μεγάρων θα υλοποιηθεί στη βάση των προτάσεων του Ιατρού κ. Ιωάννη Μαρινάκη, δηλαδή με μεταφορά ιατρικού προσωπικού από όμορα Νοσοκομεία(π.χ. Θριάσιο), υπό τη μορφή της απόσπασης και για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται, μέχρι την ολοκλήρωση πρόσληψης μόνιμου ιατρικού προσωπικού.

Μέχρι την τελική εφαρμογή των ανωτέρω θα συνεχιστούν οι επαφές με τα κυβερνητικά στελέχη του αρμόδιου Υπουργείου γιατί η υγεία των δημοτών μας αποτελεί το σπουδαιότερο αγαθό και δεν διαπραγματεύεται.

 

Γεώργιος Στρατούρης

Αξιωματικός Π.Ν.ε.α.

Δημοτικός Σύμβουλος

«ΜΕΓΑΡΑ – ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ»  

Κοινοποίηση σε :
Προηγούμενο άρθρο ΝΕΜ: Συνεχίζει να διδάσκει ήθος
Επόμενο άρθρο Το πρωτοσέλιδο της άποψης 11/10/2019