Μέτρα ανακούφισης των επιχειρηματιών που επλήγησαν από τις πλημμύρες σε Μάνδρα και Ν. Πέραμο.


Εκδόθηκε η απόφαση από τον επικεφαλής, Διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, Γ. Πιτσιλή, για τα μέτρα ανακούφισης των επιχειρηματιών που επλήγησαν από τις πλημμύρες της 15ης Νοεμβρίου σε Μάνδρα και Ν. Πέραμο.

Συγκεκριμένα, έως 29.12.2017 παρατείνονται οι προθεσμίες υποβολής των ανακεφαλαιωτικών πινάκων, των οποίων η καταληκτική προθεσμία υποβολής τους είναι στις 27.11.2017 και στις 27.12.2017, για τους επιχειρηματίες με έδρα στις Δημοτικές Ενότητες Νέας Περάμου και Μεγάρων του Δήμου Μεγαρέων, στη Δημοτική Ενότητα Μαγούλας του Δήμου Ελευσίνας και στη Δημοτική Ενότητα Μάνδρας του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας της Π.Ε. Δυτικής Αττικής της Περιφέρειας Αττικής.

Έτσι, παρατείνονται μέχρι και την 29.12.2017 για τους επιχειρηματίες:

α) η προθεσμία υποβολής των δηλώσεων ΦΠΑ, των οποίων η καταληκτική προθεσμία υποβολής τους είναι στις 30.11.2017,

β) oι προθεσμίες καταβολής του φόρου που τυχόν προκύπτει από τις ανωτέρω δηλώσεις ΦΠΑ. Η ιδία ημερομηνία είναι καταληκτική και για τις δύο δόσεις στην περίπτωση επιλογής καταβολής του οφειλόμενου ποσού σε δόσεις.

Οι ανωτέρω δηλώσεις ΦΠΑ και οι ανακεφαλαιωτικοί πίνακες υποβάλλονται στη ΔΟΥ ή ΓΕΦ σε έντυπη μορφή, σύμφωνα με τις ισχύουσες αποφάσεις.

Κοινοποίηση σε :
Προηγούμενο άρθρο Ο Δήμος Καλαμάτας "παράγει" λάδι προμηθεύοντας ανέξοδα τους Παιδικούς Σταθμούς
Επόμενο άρθρο Περιφέρεια Αττικής προς Δήμο Μεγάρων: Καταθέστε πρόταση για νέο βρεφονηπιακό η Παιδικό σταθμό