Μυστικά tips για τέλειο μακιγιάζ


Αναρωτιέσαι πως γίνεται να υπάρχουν γυναίκες που το μακιγιάζ τους δείχνει πάντα τέλειο (ακόμη στις 5 το απόγευμα);

Διάβασε τα μυστικά tips τους και υιοθέτησε αυτά που σου ταιριάζουν.

· Κάνε τακτικά απολέπιση

Η τακτική απολέπιση της επιδερμίδας σου, θα σου δώσει μία λεία βάση για να δουλέψεις και θα βοηθήσει το makeup σου να μείνει στη θέση του για περισσότερες ώρες.

· Φόρα πάντα primer

Το primer είναι το πρώτο βήμα για ένα άψογο makeup διαρκείας. Άπλωσε το σε καθαρό πρόσωπο και τα προϊόντα που χρησιμοποιείς θα εφαρμόζονται καλύτερα έτσι το αποτέλεσμα θα διαρκεί όλη τη μέρα.

· Βάλε ακόμη περισσότερο primer

Εάν έχεις λιπαρότητα στα βλέφαρα ή γυαλίζει η μύτη σου, βοήθησε το makeup να μείνει στη θέση του με μια δεύτερη στρώση primer. Αυτή τη φορά, βάλε ένα primer ματιών με τα δάχτυλά σου για ματ δέρμα (μυστικό tips) και προετοίμασε τη βάση του μακιγιάζ σου.

· Πουδράρισε το makeup σου

Δοκίμασε το. Άπλωσε μια γενναιόδωρη στρώση διάφανης πούδρας πάνω από τη βάση και το concealer για να σταθεροποιηθεί το makeup σου.  Αφαίρεσε με ένα πινέλο την πούδρα που περισσεύει και θα διαπιστώσεις πως το μακιγιάζ σου θα διατηρηθεί αψεγάδιαστο όλη τη μέρα. Αν έχεις τάση λιπαρότητας, αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να παραμείνει η επιδερμίδα σου εντελώς ματ.

· Χρησιμοποίησε ένα σπρέι σταθεροποίησης

Μόλις τελειώσεις το μακιγιάζ σου σταθεροποίησε το με ένα σπρέι. Θα μείνει στη θέση του για ώρες – αλήθεια!

· Κάνε μικρές διορθώσεις στη διάρκεια της ημέρας

Ανανέωσε το κραγιόν σου, χρησιμοποίησε μαντιλάκια στα σημεία που γυαλίζουν, βάλε πούδρα στη μύτη και βεβαιώσου ότι το concealer είναι στη θέση του.

Αυτά θα κάνουν όλη τη διαφορά.

Κοινοποίηση σε :
Προηγούμενο άρθρο WWF - Η Ώρα της Γης (Earth Hour)
Επόμενο άρθρο Πότε ακριβώς ξεκίνησε η επανάσταση του 1821;