Νέος προπονητής στο Βύζαντα ο …προηγούμενος!


Νέος προπονητής στον Βύζαντα Μεγάρων ο Βασίλης Στασινόπουλος, ο οποίος αντικατέστησε τον μέχρι πρότινος προπονητή των “κιτρινόμαυρων” Σάκη Βερούτη, που ως γνωστόν είχε  αντικαταστήσει τον …Βασίλη Στασινόπουλο στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος!

Η απόφαση του προέδρου της ιστορικής ομάδας κ. Λεωνίδα Νικόλαου, να επαναφέρει – χωρίς την σύμφωνη γνώμη των υπολοίπων μελών της διοίκησης – τον Βασίλη Στασινόπουλο προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.

Όπως μάλιστα διέρρευσε από κύκλους της ομάδας, το ήδη τεταμένο κλίμα δυναμιτίστηκε ακόμη περισσότερο, από την απαίτηση του κ. Στασινόπουλου να αποχωρήσουν από την ομάδα οι ποδοσφαιριστές Αρχοντάκης, Τσιγγόπουλος και Παπαδάκης.

Να υπενθυμίσουμε, ότι κατά την απομάκρυνση του Β. Στασινόπουλου στις αρχές της σεζόν, του είχαν αποδοθεί ευθύνες από την διοίκηση και συγκεκριμένους παίκτες, για κακό σχεδιασμό και προετοιμασία της ομάδας κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Αυτά συμβαίνουν εν όψει των επερχόμενων ντέρμπι με Μιμα Μικρασιατική και Πανελευσινιακό, δυο ματς που θα καθορίσουν εν πολλοίς , την πορεία της ομάδας στο εφετινό πρωτάθλημα.

Κοινοποίηση σε :
Προηγούμενο άρθρο Το πρωτοσέλιδο της άποψης 28/11/2019
Επόμενο άρθρο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ: Επιστολή κόλαφος κατά της διοίκησης του Δήμου Μεγαρέων