ΝΕΜ: Ξέφρενη πανηγυρισμοί για την άνοδο στην Γ’ Εθνική


Α’ ΕΣΚΑΝΑ Ανδρών 26η αγωνιστική

Με το μυαλό στο άκουσμα της τελευταίας κόρνας του αγώνα, ενα άκουσμα που θα σήμαινε για την ΝΕΜ την απονομή του τίτλου του εφετινού πρωταθλητή της Α’ ΕΣΚΑΝΑ, διοίκηση και φίλαθλοι μόνο το τι συμβαίνει εντός αγωνιστικού χώρου δεν φαίνονταν να τους απασχολεί.

Παρά ταύτα, η αρμάδα του Γιώργου Μάνταλου προσπάθησε να συγκεντρωθεί και να κλείσει νικηφόρα την φετινή χρονιά. Δεν τα κατάφερε, αλλά αυτό είναι κάτι που ουδόλως πείραξε κανένα… Από την άλλη πλευρά, το Παλαιό Φάληρο με ισχυρό κίνητρο την προοπτική της εισόδου στα play off, κτύπησε το παιχνίδι και τελικά το πήρε. Το παιχνίδι κρίθηκε ουσιαστικά στην τελευταία περίοδο, όταν στα κρίσιμα σημεία, οι φιλοξενούμενοι ήταν περισσότερο εύστοχοι.

Η λήξη του αγώνα, βρήκε τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν έξαλλα την άνοδο στη Γ’ Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία τους. Παίκτες, διοίκηση και φίλαθλοι, έγιναν κυριολεκτικά ένα κουβάρι, γιορτάζοντας την πρωτοφανή επιτυχία της ΝΕΜ.

Διαιτητές: Παυλόπουλος Ανδρ. Ορφανός Ιορδ. Μελισσάρης
Δεκάλεπτα: 22-22, 39-40, 49-52 , 70-77

ΝΕ ΜΕΓΑΡΙΔΟΣ (Μάνταλος – Υφαντής): Πέτρουλας , Κοντόπουλος , Μαρούγκας 8(1) , Ζακυνθινός 14, Μπαλάφας 17(1) , Στεφάνου , Τσολάκης 10, Δημάκος 2, Κεχρής 3, Καρατζόγλου 2, Σιδέρης 14


Π. ΦΑΛΗΡΟ (Ζάνος – Γερογιάννης):
Κασιμάτης , Τσαγγαρούλης 2, Καραϊσκάκης , Κοκκαλιάς 19(2) , Τσορμπατσίογλου 17(2), Τσιφτσής 6 , Γρηγοράκος 16(3), Κέκης 4, Περαντωνάκης 9 , Τσιπίδης 4.

 

Κοινοποίηση σε :
Προηγούμενο άρθρο Κ.Κ.Ε. - Οι εξελίξεις στην απελευθέρωση της ενέργειας
Επόμενο άρθρο Δωρεάν εξετάσεις για την πρόληψη Καρδιαγγειακού κινδύνου στις 7 και 8 Μαϊου 2018