Ντέρμπι μόνο στα «χαρτιά» το Νέα Πέραμος – Άτταλος


Με δυο γκολ του Νίκου Μαριόλη και ένα του Ασλανίδη, ο Άτταλος επικράτησε στο γειτονικό ντέρμπι της Νέας Περάμου επί της ομώνυμης ομάδας, με σκορ 3-0.

Οι παίκτες του Σάκη Δέδε ήταν καλύτεροι, είχαν το έλεγχο του αγώνα, ενώ έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για να επιτύχουν και άλλα τέρματα.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα της Νέας Περάμου φάνηκε ότι στερείται της απαραίτητης εμπειρίας τέτοιων αγώνων, αφού ακόμη και οι λιγοστές ευκαιρίες που δημιούργησε, πέρασαν ανεκμετάλλευτες, από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της.

Οι παίκτες του Χάρη Κοπιτσή «πάλεψαν» το ματς,  παρουσίασαν ένα αξιόμαχο σύνολο (εμφανώς βελτιωμένο από τα προηγούμενα παιχνίδια), άλλα τελικά δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στην ανωτερότητα των αντιπάλων τους.

Ο Άτταλος προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με δυο γκολ του Νίκου Μαριόλη (20’ και 37’ λεπτό αντίστοιχα) και έκλεισε το σκορ με γκολ του Ασλανίδη, τέσσερα λεπτά πριν από την λήξη του εννενηνταλεπτου.

Με την νίκη του αυτή ο Άτταλος, έφτασε τους (9) εννέα βαθμούς, βρίσκεται στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει την ομάδα του Ακράτητου.

Διαιτητής: Αριστείδης  Βάτσιος

Βοηθοί: Δημόπουλος-Σαββόγλου

ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ: Χόντος,Τσολιάκος (59’ Κάντρο), Γεωργιάδης, Μανώλης, Κήττας (82’ Ζώγαλης), Τσιούνης (82’ Μωραΐτης), Δράγασης, Πρόκου, Σεβαστής, Νάκος (59’ Χαραλαμπόπουλος), Καμπόλης.

ΑΤΤΑΛΟΣ:  Μουκέας, Χωραβάτης, Παπαδόπουλος (72’ Κοντόσταυλος), Γαλανός, Μαριόλης Γ., Ασλανίδης, Μπαγδάτογλου (67’ Χριστοδουλίδης), Καλαϊτζίδης (59’ Καμαρά), Μαριόλης Ν., Κουσίδης (77’ Απαζίδης), Στρατιδάκης.

Κοινοποίηση σε :
Προηγούμενο άρθρο Σεφτέ στις νίκες ο Μεγαρικός
Επόμενο άρθρο 1ο Βραβείο στο 10ο Παγκόσμιο Συνέδριο Χημικής Μηχανικής η Παρασκευή Κάρκα