Ξεκινά η προπώληση εισιτηρίων για τις συναυλίες του Sting


Την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου στις 10:30 θα ξεκινήσει η προπώληση για τις δύο συναυλίες του Sting στο Ηρώδειο. Ο Βρετανός μουσικός που έγινε γνωστός μέσα από το συγκρότημα των The Police στα τέλη της δεκαετίας του ’70 και ακολούθησε στην πορεία μία επιτυχημένη σόλο καριέρα μέχρι και σήμερα, επιστρέφει στην Αθήνα για δύο συναυλίες, στις 22 και 23 Ιουνίου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου.

Σημειώνεται ότι την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου στις 10:00 και για 24 ώρες, θα ξεκινήσει η ηλεκτρονική προπώληση αποκλειστικά για τα μέλη του επίσημου fan club του Sting (www.sting.com).

Ακολουθούν όλες οι σχετικές πληροφορίες σχετικά με την προπώληση:

Τιμές εισιτηρίων: Άνω Διάζωμα: 60 ευρώ (Περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων. Μετά την εξάντλησή τους, η τιμή θα διαμορφωθεί στα 66). Κάτω Διάζωμα – Β’ Ζώνη: 84 ευρώ. Κάτω Διάζωμα – Α’ Ζώνη: 100 ευρώ. Κάτω Διάζωμα – Διακεκριμένη Ζώνη: 142 ευρώ

Θα διατεθεί περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων στο Άνω Διάζωμα για: Ανέργους (με την επίδειξη κάρτας): 25 ευρώ, Φοιτητές (με την επίδειξη ακαδημαϊκής ταυτότητας): 45 ευρώ. Για τα ΑΜΕΑ θα υπάρξει ειδικά διαμορφωμένος χώρος στο Kάτω Διάζωμα (ΤΜΗΜΑ Α-ΣΕΙΡΕΣ 1&2): 25 ευρώ.

Προπώληση εισιτηρίων: *Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), τηλ.210 3608366 (Δεν διατίθενται στο φυσικό σημείο πώλησης τα εισιτήρια του κάτω διαζώματος).

*www.tickethouse.gr με δυνατότητα print at home : Όριο αγοράς 4 εισιτήριων ανά συναλλαγή. Δεν διατίθενται ηλεκτρονικά τα εισιτήρια φοιτητών, ανέργων και ΑΜΕΑ. Για την αγορά εισιτηρίων μέσω internet υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου.

Οδηγίες για πρόσβαση στο χώρο:

http://greekfestival.gr/gr/venues/view/odeio-irodou-attikou

Περισσότερες πληροφορίες στα:

www.sting.com || www.didimusic.gr

Κοινοποίηση σε :
Προηγούμενο άρθρο Σύμβαση για την κατασκευή δρόμου στη θέση "Άνω Πευκενέας" υπέγραψαν Ρ. Δούρου και Γ. Σταμούλης
Επόμενο άρθρο Δημοσιεύθηκε το νέο πλαίσιο λειτουργίας Γυμνασίων και Λυκείων-Τι αλλάζει στην αξιολόγηση και στις απουσίες