Ο εφοπλιστής Αθανάσιος Μαρτίνος πολιτικός διοικητής του Αγίου Όρους


Ο εφοπλιστής Αθανάσιος Μαρτίνος αναλαμβάνει πολιτικός διοικητής του Αγίου Όρους, έπειτα από απόφαση του πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.

Το πρόσωπο του κ. Μαρτίνου βρίσκει την κοινή αποδοχή του ιερατικού κόσμου, από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, τους Πατριάρχες Αλεξανδρείας και Ιεροσολύμων μέχρι και τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών κ. κ. Ιερώνυμο.

Ο κ. Μαρτίνος, είναι από τους μεγάλους ευεργέτες της Αθωνικής πολιτείας, καθώς έχει ενισχύσει οικονομικά τις ιερές Μονές του Άγιου Όρους, πολλάκις με τις δωρεές του.

Σύμφωνα με το εκκλησιαστικό site orthodoxianewsagency, oι πληροφορίες θέλουν εκτός από τον διοικητή κ. Μαρτίνο να διορίζεται και υποδιοικητής, ο οποίος θα τον αναπληρώνει όταν απουσιάζει και θα γνωρίζει με κάθε λεπτομέρεια τις υποχρεώσεις της Διοίκησης. Για τη θέση αυτή υπάρχουν πολλές προτάσεις, αλλά, όπως όλα δείχνουν, θα καταλήξουν σε πρόσωπο κοινής αποδοχής. Σύμφωνα με πληροφορίες του Πρακτορείου «Ορθοδοξία», υποδιοικητής θα είναι ο κ. Αρίστος Κασμίρογλου, ο οποίος είχε διατελέσει παλαιότερα και πολιτικός διοικητής του Αγίου Όρους

Κοινοποίηση σε :
Προηγούμενο άρθρο Γ.Κώτσηρας: Προστατεύουμε τους πολίτες και τα δικαιώματά τους
Επόμενο άρθρο 4o Φεστιβάλ Εθελοντισμού Voluntary Action