Κ. Βελόπουλος: Ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης» μιλά στην “α”


Στο πλαίσιο της επίσκεψης του κ. Βελόπουλου στα Μέγαρα, αδράξαμε της ευκαιρίας να πάρουμε από τον πρόεδρο της  «Ελληνικής Λύσης», μια αρκετά ενδιαφέρουσα συνέντευξη. Ο κ. Βελόπουλος, ευγενέστατος παρά τον περιορισμένο χρόνο που διέθετε, απάντησε σε όλα τα ερωτήματα που του θέσαμε.

κ. Βελόπουλε, οι τελευταίες δημοσκοπήσεις, δείχνουν την «Ελληνική Λύση», να συγκεντρώνει ποσοστό που ξεπερνά κατά πολύ το όριο του 3%. Νιώθετε δικαιωμένος; πως το σχολιάσετε;

κ. Δρομούση κατά πάγια τακτική μου, δεν σχολιάζω τις δημοσκοπήσεις. Εξάλλου όπως γνωρίζετε, τα αποτελέσματα των εκλογών, αρκετές φορές είναι διαφορετικά από αυτά των δημοσκοπησεων και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να προβληματίσει… Αυτό όμως που μπορώ να σας πω με σιγουριά, είναι ότι η αγάπη και η συμμετοχή του κόσμου στην  «Ελληνική Λύση», είναι πέρα από κάθε προσδοκία. Αυτό εμένα μου αρκεί. Ο λαός είναι η καλύτερη και εγκυρότερη δημοσκόπηση.

κ. Βελόπουλε, η συνεχή αύξηση της εγκληματικότητας, είναι ένα γεγονός που απασχολεί έντονα τους κατοίκους της Δ. Αττικής. Τι προτίθεστε να κάνετε για αυτό;

Η εικόνα μιλά από μόνη της. Αν δεν εφαρμοστούν ο νόμος και η τάξη προς όλες τις κατευθύνσεις, το φαινόμενο δεν πρόκειται να εκλείψει. Δεν μπορεί να εφαρμόζονται κατά το δοκούν οι νόμοι. Εμείς έως «Ελληνική Λύση», έχουμε προτείνει, ακόμη και την δημιουργία ιδιωτικών φυλακών. Σε συνέλαβαν για το ίδιο παράπτωμα για τρίτη φορά;  Η ποινή που θα επιβληθεί θα πρέπει να είναι η δέουσα! Δεν μπορεί π.χ. ο ίδιος παραβάτης να συλλαμβάνετε για κλοπές δέκα φορές και στο τέλος να κυκλοφορεί ελεύθερος, με το πρόσχημα της συμφόρησης των κρατικών φυλακών. Δεν γίνεται! Αυτά πρέπει να τελειώσουν.

Η Δυτική Αττική κ. Βελόπουλε, υπολείπεται σε υποδομές  κατά πολύ. Τι προτείνει το πρόγραμμα σας ως λύση;

Η δυτική Αττική, είναι μια περιοχή υποβαθμισμένη που πλήττεται από την ανεργία.  Το πρώτο βήμα λοιπόν για να αναπτυχθεί μια περιοχή, είναι η δημιουργία θέσεων εργασίας. Σε αντίθεση με αυτό, εμείς ως κράτος κλείσαμε τα ναυπηγεία, οδηγώντας εκατοντάδες εργαζόμενους στην ανεργία. Για να μην αναφερθούμε στο κομμάτι της εθνικής ασφάλειας και πως αυτό επηρεάζεται από το κλείσιμο των ναυπηγείων.

Στην περίπτωση δε των Μεγάρων, αντί να στηριχτεί η τοπική οικονομία, η οποία φημίζεται για τα προϊόντα της, εμείς ως κράτος ενισχύουμε τις αθρόες εισαγωγές πτηνοτροφικών προϊόντων από την Γαλλία. Αυτό πρέπει να σταματήσει. Υπάρχουν συγκεκριμένες προτάσεις για όλες τις περιοχές της χώρας.

κ. Βελόπουλε γνωρίζουμε την ευαισθησία σας στα εθνικά θέματα. Πως σχολιάζετε την συμφωνία των Πρεσπών;

Με μια λέξη προδοσία! Τα προβλήματα που θα ανακύψουν για τα εθνικά μας συμφέροντα από αυτή την συμφωνία, θα γίνουν ορατά στο μέλλον. Από την συμφωνία των Πρεσπών κ. Δρομούση, δεν πήραμε τίποτα, ενώ δώσαμε όλα αυτά που ήθελαν οι Σκοπιανοί εδώ και πολλά χρόνια.

Μας πάνε για εθνικό διαμελισμό και εμείς δεν αντιδρούμε. Θα πρέπει λοιπόν να αναρωτηθούμε, τι άλλο θα ακολουθησει! Τα γεωπολιτικά συμφέροντα είναι μεγάλα.  Δείτε για παράδειγμα το θέμα των υδρογονανθράκων. Μέχρι πριν δέκα χρόνια, αν υποστήριζες ότι η Ελλάδα έχει πετρέλαιο και φυσικό αέριο (όπως έχω πει κατ’ επανάληψη εδώ και πολλά χρόνια), κινδύνευες να σε χαρακτηρίσουν γραφικό. Σήμερα, μας παρομοιάζουν με το El Dorado των  υδρογονανθράκων. Κι όμως, ότι διαθέταμε ως χώρα αυτές τις πήγες ενέργειας, ήταν γνωστό σε όλους εδώ και δεκαετίες.

Εμείς ως  «Ελληνική Λύση»,  έχουμε τις προτάσεις εκείνες, που θα αναστήσουν την Ελλάδα και θα την βγάλουν από το τέλμα. Η αρχή θα γίνει στις ευρωεκλογές και στην συνεχεια στις εθνικές εκλογές..

Ευχαριστούμε πολύ κ. Βελόπουλε για την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη

Εγώ σας ευχαριστώ και εύχομαι σε εσάς και τους αναγνώστες σας καλό Πάσχα με υγεία.

Κοινοποίηση σε :
Προηγούμενο άρθρο Γ. Τερεζής & Γ. Σεβαστής: Επιχειρείται υποβάθμιση της Νέας Περάμου
Επόμενο άρθρο Εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού "ΜΑΖΙ με Όραμα"