Πλειστηριασμοί: Χωρίς τέλος το δράμα χιλιάδων δανειοληπτών – Στο σφυρί και ακίνητα στο Δήμο Μεγαρέων


Τέλος οι «φυσικοί πλειστηριασμοί», αφού από τις 21 Φεβρουαρίου και μετά, το σύνολό των πλειστηριασμών θα γίνεται ηλεκτρονικά.

Στην ηλεκτρονική πλατφόρμα των πλειστηριασμών, θα βρεθούν ακίνητα που ανήκουν σε στρατηγικούς κακοπληρωτές, αλλά και ακίνητα που οι δανειολήπτες που δεν έχουν υπαχθεί στον νόμο Κατσέλη.

Τα ακίνητα που βγαίνουν στο σφυρί αυτή την εβδομάδα

Ανάμεσα στους πλειστηριασμούς που θα διεξαχθούν την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου ξεχωρίζουν:

  • Aκίνητο με ημιτελή κτίσματα στην Κηφισιά με τιμή πρώτης προσφοράς 6.700.000 ευρώ
  • To Speed Cat 1 με ελληνική σημαία. Πρόκειται για καταμαράν με ολική χωρητικότητα 498,54 και 40,2. Η τιμή πρώτης προσφοράς ορίστηκε στα 700.000 ευρώ και πρόκειται για αναγκαστική κατάσχεση για ποσό 155.632 ευρώ. Το πλοίο είναι ελλιμενισμενο στα Αμπελακια Σαλαμινος στην Θέση Καμινάκη.
  • Αγρός επιφάνειας 9.976 τμ. Στη θέση Καλυφτάκι του δήμου Κηφισιάς και δύο  ημιτελή κτίρια επαγγελματικής χρήσης, που αποτελούνται από υπόγειο, ισόγειο, Α ́όροφο και Β ́όροφο, που βρίσκονται στο χώρο. Τα κτίρια είναι μερικώς αποπερατωμένα και έχει ολοκληρωθεί μόνο το στάδιο της κατασκευής του σκελετού των κτιρίων από οπλισμένο σκυρόδεμα. Τιμή πρώτης προσφοράς έχει οριστεί το ποσό των 6.700.000 ευρώ.
  • Αγροτεμάχιο 1.428,37 τμ στην κτηματική περιφέρεια του Δήμου Μεγαρέων Αττικής εκτός σχεδίου πόλεως και διώροφο ακίνητο εντός του αγροτεμαχίου. Η τιμή πρώτης προσφοράς έχει καθοριστεί στις 365.000 ευρώ
  • Οικόπεδο άρτιο και οικοδομήσιμο 1.150 τμ. καθώς και τα κτίσματα που υπάρχουν εντός του οικοπέδου, στη θέση «Παραλία» στον Δήμο Ασπροπύργου με τιμή πρώτης προσφοράς 387.000 ευρώ. Επισπεύδουσα τράπεζα είναι η Πειραιώς και η κατάσχεση έγινε για χρέος 150.000 ευρώ.
  • Διαμέρισμα πρώτου ορόφου και χώρος στάθμευσης αυτοκινήτου στο δήμο Κηφισιάς στη θέση Αδάμες και τιμή πρώτης προσφοράς 243.000 ευρώ.

 

Κοινοποίηση σε :
Προηγούμενο άρθρο Δημεύονται αδήλωτα ακίνητα σε μια σειρά από δήμους μεταξύ των οποίων ο ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΡΩΝ και ο ΔΗΜΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ
Επόμενο άρθρο Μαθήματα Χειροτεχνίας από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μεγάρων «Ο Θέογνις»